lyuba_belllaaa

Викидушки: волосся edition

Викидушки: волосся edition

Почнемо з Ordinary Multi-Peptide Serum for Hair Density - Мультипептидна сироватка, що збільшує густоту волосся. Це мій другий флакон, засіб класний. Дійсно гарно стимулює ріст нового волосся - але тут треба не забувати підживлювати його вітамінами зсередини, щоб не лише зявлялось але і відростало до бажаної довжини. Більше писала тут https://club.makeup.com.ua/post/28876/

Далі улюблений зволожувальний кондиціонер для волосся - Davines Essential Haircare Momo Condicioner. Це схожа на маску речовина, що божественно пахне чимось барбарисовим і перетвооює волося на шовк. Часто влітку я не хочу сушити волосся феном - і саме цей кондиціонер мені це дозволяє, бо з ним моє фарбоване дорстке волоосся стає як ніжний шовк. У асортименті є різні обєми, таке відерце на 250 мл моє улюблене.

Далі супербазовий сухий шампунь Cosmia, який дозволяє пропустити миття голови на 1 день. Гарний обєм, і якщо ретельно його вичесати - то майже не сушить і не дає дикого свербіння як більшість недорогий шампунів (але у мене суха чутлива шкіра, тут я не показник).

Додала продукти для ванни у цю підбірку також - і тут на черзі сіль для ванни Acqua di Parma. 60 грам супер дорогої солі дістались у якомусь наборі (партнер дуже любить цей класичний аромат). Це красивенний деревинний аромат з додаванням спецій і мускусу. Неймовірне задоволення, але 60 гр це відверто мало навіть на мою стадартну ванну не розміром з джакуззі.

Початкова нота: Імбир, Калабрійський бергамот, Кардамон, Сицилійський лимон
Нота серця: Артемізія, Мірт, Неролі
Кінцева нота: Бензоїн, Кедрове дерево, Мускус, Пачулі, Шкіра

Арганова олія для волосся Mayur. Я шукала засіб для кінчиків - і ця для мене зарідка. Жирить волосся на жаль( тому використала для тіла, тут вона справляється дуже ок.

Ще один улюбленець - Kerastase Nutritive Bain Satin Riche Shampoo. У мене стара версія, без ніаміцідину, але цей шампунь зволожує навіть солому. В основному користуюсь взимку, але влітку теж допомагає після сонця, після інтенсивних довгих подорожей і взагалі коли волосся бракує живлення. Неймовірний запах, легкий ефект кондиціонування - що тут не любити?

Далі - улюблений багатьма L'Oreal Paris Elseve Bond Repair Conditioner. На моємо волосі працює шикарно, розгладжує і робить мякшим. Зате, забирає весь обєм - тому не завжди тягнеться до нього рука. До того ж, силіконовий - я користуюсь я ним лише раз на тиждень. Але судячи по тому, що це вже 4 флакон, засіб класний

Наступний засіб L’Oréal Paris Elseve Glycolic Gloss Conditioner не такий класний, щось з формулою пішло не так. Максимально схожда упаковка, але цей мав би працювати за рахунок гліколевої кислоти у складі - робити наше волосся більш блискучим і сяючим. Моє він робить пухнастим і тьмяним 🤪 Буквально - домучила.

До речі, по осаду на цій пляшечці видно наскільки жорстка вода у Львові 🥺 І це справдній біль, бо можна мити хоч шампуем за 2Л грн але всі ці домішки з труб старої частини міста зі мною завжди. Наприклад, у Карпатах або країнах з мякшою водою - моє волосся казкове і просто від шампуню, концидіонер стає необовязковою рощкішшю. Хто знає класні засоби для жорсткої води - діліться будь ласка!

Наступна - моя любовна любов Orising Cocco фітоесенціальна маска. Найкраща для мого фарбованого пористого волосся, вже маю другий флакон і хочу завжди її мати. З мінусів - потрбує нагрівання і трохи плясок навколо себе. Але раз на тиждень я знаходжу цей час і отримую найблискучіше і обємне волосся.

Більше розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/33833/

Скраб для тіла сольовий пінний освіжаючий Energy of Vitamins Salt Body Scrub - мабуть його вже пробували всі. Тут я поміняла улюблену малина на чорницю і мохіто. Непогано, але надалі лише малина 😃 Гарно піниться, розноситься, і акуратно скрабує шкіру. Дуже всім рекомендую, ну і ціна у 100 грн теж дуже стимулює до експерименту!

Останній продукт - найменш вдалий, взагалі його не зрозуміла. Це Schwarzkopf Professional Bonacure Repair Rescue Conditioner Arginine. Загалом люблю Bonacure зволожуючу серію, але цей кондиціонер не робить нічого. Взагалі. 🥲 Волосся не блишить, не наповнене, розчесуєєся так собі. Щоб не відпадає, і на тому дякую). Можливо, я не вірно підібрала серію - але виглядає вона універсально. Прикро (((

Що хорошого недавно пробували для волосся? Бо я у пошуках якогось дешевшого кондиціонеру.

Викидушки: волосся edition