Я обожнюю олії для волосся
Вітаю. Сьогодні мова піде про олійку від випадіння волосся бренду Aroma Kraina
Я просто фанат втирати різні олійки для волосся в шкіру голови, частенько змішую між собою різні, але тут зразу йде комплекс корисностей, що дуже зручно.
В цей косметичний продукт додали: олію лопуха, мигдалю, кокосу, рецину, екстракти календули, імбиру, кори дуба, причепи, ефірні олії базиліку, м'яти, вітамін е.
🌷Баночка має дозатор, що доволі зручно, адже менше розтікається по пляшці.
🌷Текстура класична-масляна, аромат трав'янистий.
🌷Олійка легко наноситься на шкіру голови, мені потрібно десь 6-8 натисків для повного покриття в кореневій зоні волосся і ще зовсім трішки я розношу по довжині.
🌷Тримати потрібно хоча б пів годинки. Останнім часом використовую перед кожним миттям практично, таяк проблема випадіння на осінь посилюється. Але можна використовувати 1-2 рази на тиждень.
🌷Як і всі олійні штучки потрібно ретельно змивати, мені вистачає 2 рази добре промити шампунем. Саме спеціальний комплекс мені подобається більше тим, що його легше змити.
Враження від використання:
- Добре виконує свою функцію, волосся менше випадає з першого ж разу.
- Має накопичувальний ефект і з кожним разом проблема вагомо зменшується.
- Додає блиску і наповненості всій довжині, я знаю, що після олії зможу використовувати не саму улюблену масочку, але волосся буде виглядати добре, бо олійка рішає!
- В мене менше чухається шкіри голови, саме завдяки цій олії життя людини з себореєю стає легшим, наче такий ефект не заявлений виробником, але я його бачу і це тішить.
- Олійка стимулює ріст нових волосків, незнаю чи на фото можливо повністю передати, проте дуже маленьких волосків в мене найбільше зараз.
Висновок. Моя думка можливо не популярна, проте олії одні з самих помічних для моїх проблем з волоссям (випадіння, зуд, ламкість і сухість) . Я вважаю, що це доволі ефективний і бюджетний спосіб привести локони в порядок.
Коментарі (0)