Darina🦉

Коли потрібно заспокоїти та зволожити шкіру

Привіт🤗

Сьогодні, про мило, яке вирішило багато проблем зі шкірою, і яке я неодмінно буду повторювати!

Аллепское мыло 5% лаврового масла на веревке від Najel.

🍃Переваги та склад від виробника:

Засіб, отриманий шляхом гарячого омилення рослинних олій лавра та оливи, чудово працює на комбінованому та жирному епідермісі.

Активні компоненти ефективно пом'якшують, заспокоюють і відновлюють шкірний покрив, не пересушуючи його.

🍃Особливості алепського мила 5% лаврової олії на мотузці від Najel:- виготовлене на основі натуральних олій оливи та лавра;
- м'яко очищає шкіру від забруднень, надлишку себуму;
- живить і зволожує епідерміс;
- оливкова олія дарує захист від агресивного впливу навколишнього середовища та жорсткої води;
- пом'якшує загрубілі ділянки;
- лаврова олія дезінфікує епідерміс;
- заспокоює подразнення, почервоніння та запалення;
- освіжає і тонізує;
- прискорює загоєння дрібних ушкоджень;
- не пересушує та не стягує шкіру;
- можна використовувати для щоденного догляду за шкірним покривом обличчя, тіла та волоссям;
- не містить sles та sls;
- поміщене в паковання, що підлягає повторній переробці.

🍃Склад:

Натрію оліват, аква (вода), натрію лаурелат, гліцерин, натрію хлорид, натрію гідроксид.

🍃Пакування:

Упаковано мило в гарну картонну коробочку, олівкового кольору. Сам брусок круглої форми (шайба), з гарним візерунком, доволі тяжкий, вага 150 г. Оснащене мотузкою для легкого підвішування, щоб уникнути розмокання або розтріскування, це прям дуже зручно для використання.

🍃На дотик воно тверде, твердіше за класичне мило, трохи олійне. При контакті з водою швидко утворює невелеку піну.

🍃Аромат - виробник вказує, що воно без аромату, але я відчуваю олівкову олію і чомусь мед, мені цей аромат дуже приємний, він легкий, натуральний, на шкірі зовсім не відчувається.

Мило підходить для щоденного користуваняя.

🍃Що отримала після трьох тижнів використання:

Гарно, глибоко очіщуюєшкіру

Пройшли висипи на спині та плечах, це не часта моя проблема, але після простуди завжди з'являються. Пройшли всі, без слідів!

Мило дуже потужно зволожує шкіру, шкіра м'яка та гладенька на дотик.

Прибирає сухі ділянки, навіть на стопах (ця суха пляма зі мною пів життя), дуже круто на неї працює засіб + олійка від цього ж бренду з чорним тмином https://club.makeup.com.ua/post/50960/ , робить дива!

Швидко заспокоює шкіру та знімає запалення.

Використала його при голінні, і мені дуже сподобалось, наче використала спеціальний для цього делікатний та зволожуючий засіб.

Дуже задоволена результатом, буду повторювати ще, а вибір у бренда, таких засобів дуже великий і в різних форматах (класна ідея для подарунка)! І наразі діють круті та приємні знижки!

🤎

Коли потр�ібно заспокоїти та зволожити шкіру