lido444ka

пусті баночки та викидушки за вересень

пусті баночки та викидушки за вересень

за вересень вийшло багато закінчених засобів, а також дещо розхламляю 💁🏻‍♀️

шкода, що не маю фото всього-всього разом, але я пізно вирішила писати про пусті баночки

Пінка для вмивання "Персик + Алое" Біокон
служила мені дуже довго і врешті закінчилась 🙌🏻 непоганий аромат, але трохи підсушувала шкіру (в мене більш суха шкіра, тільки т-зона може жирнитись). замінюю на пінку Eveline з алое, та тестую гель-мікропілінг від La Roche-Posay

Нічний догляд для коригування недосконалостей «1-й ступінь ексфоліації» Eveline
купляла за половину суми по акції 😏 шукала щось з ніацинамідом та кислотами. вона підсушувала висипи, зволожувала, трохи вирівнювала тон шкіри. замінюю на сироватку від Simple з ніацинамідом та тестую сироватку від La Roche-Posay

Крем-суфле для тіла Shakylab Exotic Tsunami
маю огляд на нього та ще інші продукти від Shakylab.

https://club.makeup.com.ua/post/46516/
використала, не повторю, так як люблю тестувати нові засоби. планувала замінити на лосьон для тіла з какао Zjaja, але він сухуватий для мене, тому ще придбала зірочку MUC – крем від Tink з кокосом 🥥

Крем для тіла Perlier Orange Blossom

отримала давно ще на подарунок разом з гелем жля душа. непогано зволожує, але аромат для мене уж сильно квітковий. використала з великим трудом, а гель навіть не відкривала 😅

Антицелюлітна олія для тіла "Slimming" Shakylab
все ж таки аромат не мій, та й в антицелюлітну дію не вірю 🤷🏻‍♀️ тому розхламляю

Гель для душу Mermade What a Melon
я вже закінчила один, сподобався, але закінчувати ще 3 не хочу, та й аромат літній 🍉 лишила собі 1 баночку, а 2 подарую.

Текстурувальний спрей для об'єму волосся з морською сіллю Revuele
мені він дає тільки жирність та негарно розпушене жорстке волосся 😕

Кокосова олія
купувала давно для того, щоб краще змити занадто яскраве тонування, зараз лежить без діла 🤦🏻‍♀️

Олійний еліксир для довгого, пошкодженого і тьмяного волосся Balea

моє тонке пряме волосся сильно обтяжує і робить його схожим на сосульки 🙅🏻‍♀️

буде ще друга частина з моїм найулюбленішим – декоративна косметика. чекаю на ваші коментарі та відгуки на ці засоби, якщо теж їх тестували! 😊