Mariya Trofimova

Моє ти чар-зіллячко

Моє ти чар-зіллячко

Весь тиждень, що цей флакон у мене, я просто не можу від нього відлипнути. Шалена гіперфіксація, що все більше нагадує залежність. Прохолодна осінь — його час, хоча навряд чи мене б спинило гаряче літо, щоб насолодитись цим шедевром.

Піраміда багата, але не всі елементи композиції мені відкрились, дехто сидів тихо аж до фіналу. Хтось відіграв епізодичну роль. Але головний герой був від початку до кінця.

Вишня. Вишня. Багато вишень.

Ідеально свіжозварений вишневий конфітюр. Але мова не про виварений старий джем. Ні, жодної краплини дилетантства.

Кулінарія, яка вже не про їжу, а про мистецтво.

М'ясиста свіжа вишня, що пустила сік на гарячій пательні, для балансу смаку - трошки цукру. Дві зірочки гвоздики для пряності та дрібка ванілі, щоб картина була довершена.

На ще гарячий конфі, пластівці мигдалю, не жалкуємо. Від душі.

Міцний та гарячий вишневий лікер. П'янкий, але не вульгарний, що вже майже межує з глінтвейном та переносить у спогади про різдвяні ярмарки. Відлуння троянди, але так далеко, що її присутність більше схожа на спогад.

Ледь відчутна м'якоть сливи переплітається з вишневою кісточкою.

Ближче до фіналу змінюється фокус на ваніль. Власне вона й завершує дійство в компанії вже скромної вишеньки.

Що по стійкості?

На моїй шкірі залишається приблизно 3 години, на речах понад добу.

Просто подивіться на розпилювач! Дуже часто в дорогих парфумах, відверто жахливі дешеві розпилювачі, вони крапають та плюються.

Яке ж було моє здивування, коли в бюджетному сегменті я знайшла шедевр. Для любителів нанесення ароматів через хмаринку - знахідка.

Сказати, що я шаленію від цього аромату — не сказати нічого.
Наче хтось зазирнув в моє серце та зібрав все це в один аромат.

Чи є це натхненням всесвітньо відомого вишневого аромату? Так.

Чи є він в моїй колекції? Ні й навряд чи буде. Флакону Cherry Osaka мені цілком достатньо, а його поновлення не стане катастрофою для сімейного бюджету.