Vik_Sem

Bisheffect | Кристалічний концентрат "Антистрес"

Будь-які прикольні штуки для ванн я дуже люблю! Зараз їх стільки , що очі розбігаються, вже звичайною сіллю і навіть бомбами нікого не здивуєш. З незвичайного я пробувала пудру та бісер для ванн, а сьогодні розбиратимемося з магнієвим кристалічним концентратом "Антистрес" від Bisheffect.

Оформлення

Кристалічні концентрати Bisheffect випускаються у пластикових відерцях з прозорою кришкою, що дозволяє оцінити вміст. Контроль розтину є, а ось мірної ложечки чи подібного – ні. Упаковка гідно переживала транспортування - тріщини на кришці не з'явилися, просочення не розлилося. Картонної коробочки немає, тому інформація про склад та використання розміщується на центральній наклейці. Там же вибито термін придатності.

Опис

Підтримати здоров'я тіла і його красу просто і зручно з кристалічним концентратом Антистрес Бішофіт Полтавський. Цей косметичний засіб має позитивний терапевтичний ефект і використовується в якості добавки для розчинення у ванні.

Склад кристалічного концентрату "Антистрес" схожий на інші концентрати бренду. Перелік короткий, інгредієнтів, які викликають запитання, я не знайшла.

Магнію хлорид, вода, гліцерин, кокамідопропілбетаін, камідь ксантану, ефірні олії лимону, лаванди, барвник, полісорбат 20.

З ефірними оліями ситуація зрозуміла. Що стосується барвника, то він харчовий, я стикалася з ним у косметиці Garnier, тому про негативний вплив не хвилююся.

Зовнішній вигляд та аромат

Я обожнюю відтінки синього, тому бірюзовий колір концентрату мене відразу підкорив. Думаю, барвник вибрали навмисно, при погляді на продукт миттєво з'являються думки про відпочинок на морі.

Пігментація однорідна, кристали не злипаються. Корочка не утворюється, масу легко набрати ложкою. Він схожий на велику сіль, змішану з невеликою кількістю олії: Концентрат не розсипається, як сіль, олія зв'язує частинки між собою, виходить такий цілісний елемент, справді схожий на кристал. При цьому він м'який, розділити його на частини легко.

Аромат надають ефірні олії та сторонніх запахів немає. Він яскравий, інтенсивний, але у дуеті лимон поступається лаванді. Ноти лаванди додають розслаблення, тому я рада такому балансу запахів.

Я слідую рецепту, наповнюючи ванну водою необхідної температури. Адже якщо покласти пасту в гарячу воду, ефірні олії швидко зникнуть і частина задоволення загубиться.

Вода забарвлюється у дуже гарний бірюзовий колір, при цьому залишається прозорою. Вода добре пом'якшується завдяки маслам та магнієвій солі, стає такою приємною, нежорсткою. При цьому не плавають масляні плями, тому що підібрано оптимальну кількість ефірних олій.

Дуже круто приймати таку ванну перед сном, вона розслаблює тіло і м'язи, після неї спиться дуже міцно. Шкіра не стягується, залишилася м'якою та гладкою.

Ванну, до речі, не фарбує.

До переваг віднесу:

• Гарний колір;
  • Зволожує шкіру;
  • Зручне впакування;
  • Прибирає набряклість;
  • Розслаблюючий аромат;
  • Не залишає слідів на ванні.

Недоліків я не виявила.

Підсумки

Однозначно рекомендую! Мені сподобалося тут абсолютно все – від зовнішнього вигляду кристалів та процесу до ефекту. Крім користі ви отримаєте від такої ванни ще й естетичну насолоду кольором води. Обов'язково спробуйте!