𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Mermade Citrus Party

Mermade Citrus Party
Mermade Citrus Party
Mermade Citrus Party

Скрабування для мене є одним з найулюбленіших ритуалів догляду за тілом.

Від Mermade у мене це вже другий скраб. До цього пробувала парфумований сольовий Celebration, від якого залишилися у захваті, але і Citrus Party справив не менш позитивні враження.

Mermade Citrus Party
Mermade Citrus Party
Mermade Citrus Party
Mermade Citrus Party

Об'єм: 250 грам

Скраб на основі цукру.

Активні компоненти: рисова пудра, амінокислоти олії жожоба, олія авокадо

Засіб має яскраве оформлення. Баночка з міцного пластику, горловина захищена фольгованою мембраною. Детальна інформація присутня на етикетці.

Скраб помаранчевого кольору, досить густий, має мілкий абразив, текстура у порівнянні з парфумованим не така олійна.

Відкриваючи баночку, з неї буквально виривається вибуховий цитрусовий аромат, дуже смачний, що хочеться з'їсти. Він навіть на вигляд такий апетитний, наче це апельсиновий джем.

Запах неймовірно приємний і натуральний, він насичений, але не приторний, мені нагадує апельсинові мармеладки, які посипані цукром. Аромат одразу підіймає настрій і приносить купу задоволення.

Скраб легко розподіляється по вологій шкірі, кристалики цукру мають середню ступінь жорсткості (як раз таку, як я люблю), ретельно скрабує, при цьому не дряпає і не травмує епідерміс. Тане не швидко, дозволяючи повноцінно провести маніпуляцію.

Після масажу виробник рекомендує його залишити на тілі хвилин на 10-15. Якщо у мене є час, то так і роблю. Але навіть після звичного скрабування, яке займає хвилин 5-7 мінімум, результат такий же чудовий.
Аромат в процесі викликає масу позитивних емоцій, заповнюючи собою усю ванну кімнату.

Скраб гарно відлущує і сприяє оновленню, очищує, тонізує, покращує мікроциркуляцію.
Змивається легко. Після себе не залишає жирної плівочки.
Після використання шкіра дуже приємна на дотик, м'яка, зволожена, розгладжена і більш пружна. Скраб зовсім не сушить і не провокує стягнення, напроти після нього можна навіть не наносити зволожуючі креми, бо і так комфортно.
Аромат на тілі залишається не надовго і можна відчувати лише легенький цитрусовий шлейф.

Скрабом Citrus Party я залишилася задоволена. Він неодмінно сподобається тим, хто полюбляє цукрові і обожнює цитрусові аромати (тут виражений апельсиновий).

Дякую Mermade за можливість познайомитися з новим для себе продуктом, мені він дуже сподобався.

Дякую за увагу