Mila__Mi

Перше знайомство з брендом і дуже приємні враження

Часто бачу відгуки на цей бренд у спільноті, тож мені було цікаво особисто з ним познайомитися, оскільки останні два роки надаю перевагу саме нашим українським брендам.

Я обрала для себе гель для інтимної гігієни, про який вам сьогодні хочу розповісти ⬇️

Дизайн приємний та мінімалістичний. Пляшка виконана з білого, якісного пластику.

На зворотній стороні можна знайти: опис, складові (та дію основних складових), спосіб застосування та інше.

У складі можна знайти:
м'які очищуючі компоненти (кокамідопропил бетаїн, лаурил глюкозид та кокоглюкозоід), а також гіалуронат натрію (зволожує, тонізує, пом'якшує та захищає), пребіотик (відновлює, розгладжує, заспокоює, пом’якшує, зволожує та тонізує), молочну кислоту (зволожує, регенерує та повертає пружність), гліцерин (зволожує та утримує вологу), вітамін Е (антиоксидант, захищає шкіру).

Дозатор з блокуванням від випадкового натиску, тобто спокійно можна брати пляшку з собою в дорогу 👌🏻

Дозується він гарно, не плюється, однієї краплини вистачає на одне використання.

Аромат свіжий, цитрусовий та максимально натуральний 🍋 Чимось навіть нагадує лимонад з апельсину/ мандарину та ноткою лимону і свіжої зелені.

Колір прозорий.

Консистенція гелева в доволі густа, не швидко розтікається по долоні.

Піноутворення тут гарне, пінка утворюється м'яка та ніжна. Вона не об'ємна, так як це натуральний засіб, але навіть при одній краплині її утворюється більш ніж достатньо для використання в інтимних місцях.

Я користуюся цим гелем більше тижня і можу сказати, що він ідеально підійде для щоденного використання, навіть чутливої шкіри (особисто перевірено 👌🏻).

Він дійсно делікатно, але при цьому якісно очищує, приємно освіжає впродовж дня, заспокоює, тонізує та пом'якшує. Він утворює захисну плівку, яка захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища. З ним у мене дуже комфортні відчуття впродовж дня.

*він НЕ викликає сухості, подразнень, зуду чи свербіжу.

Настільки приємний, як у використанні так і на дії, що неодмінно стає моїм улюбленцем серед очищуючих засобів для інтимної гігієни. Тож це моя щира рекомендація, особливо для чутливої шкіри 💚