Перше знайомство з брендом і дуже приємні враження
Гель для інтимної гігієни від українського бренду - Piel cosmetics 🌿
Часто бачу відгуки на цей бренд у спільноті, тож мені було цікаво особисто з ним познайомитися, оскільки останні два роки надаю перевагу саме нашим українським брендам.
Я обрала для себе гель для інтимної гігієни, про який вам сьогодні хочу розповісти ⬇️
Дизайн та складові 🧪
Дизайн приємний та мінімалістичний. Пляшка виконана з білого, якісного пластику.
На зворотній стороні можна знайти: опис, складові (та дію основних складових), спосіб застосування та інше.
У складі можна знайти:
м'які очищуючі компоненти (кокамідопропил бетаїн, лаурил глюкозид та кокоглюкозоід), а також гіалуронат натрію (зволожує, тонізує, пом'якшує та захищає), пребіотик (відновлює, розгладжує, заспокоює, пом’якшує, зволожує та тонізує), молочну кислоту (зволожує, регенерує та повертає пружність), гліцерин (зволожує та утримує вологу), вітамін Е (антиоксидант, захищає шкіру).
Дозатор та дозування ⬇️
Дозатор з блокуванням від випадкового натиску, тобто спокійно можна брати пляшку з собою в дорогу 👌🏻
Дозується він гарно, не плюється, однієї краплини вистачає на одне використання.
Аромат, колір та консистенція 🌿
Аромат свіжий, цитрусовий та максимально натуральний 🍋 Чимось навіть нагадує лимонад з апельсину/ мандарину та ноткою лимону і свіжої зелені.
Колір прозорий.
Консистенція гелева в доволі густа, не швидко розтікається по долоні.
Піноутворення та ефект від використання ⬇️
Піноутворення тут гарне, пінка утворюється м'яка та ніжна. Вона не об'ємна, так як це натуральний засіб, але навіть при одній краплині її утворюється більш ніж достатньо для використання в інтимних місцях.
Я користуюся цим гелем більше тижня і можу сказати, що він ідеально підійде для щоденного використання, навіть чутливої шкіри (особисто перевірено 👌🏻).
Він дійсно делікатно, але при цьому якісно очищує, приємно освіжає впродовж дня, заспокоює, тонізує та пом'якшує. Він утворює захисну плівку, яка захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища. З ним у мене дуже комфортні відчуття впродовж дня.
*він НЕ викликає сухості, подразнень, зуду чи свербіжу.
Настільки приємний, як у використанні так і на дії, що неодмінно стає моїм улюбленцем серед очищуючих засобів для інтимної гігієни. Тож це моя щира рекомендація, особливо для чутливої шкіри 💚
Коментарі (0)