getejra

Сироватка від Piel Cosmetics Gialur Rejuvenate Eye Serum

Сироватка від Piel Cosmetics Gialur Rejuvenate Eye Serum
Сироватка від Piel Cosmetics Gialur Rejuvenate Eye Serum

Piel Cosmetics це український космецевтичний бренд, який хоче щоб косметика в домашніх умовах могла замінити косметолога. Основні компоненти в тих засобах, які є в мене це гіалуронова кислота та цитрат срібла.

Шкіра навколо очей набагато тонша і ніжніша, ніж шкіра на інших ділянках обличчя, на ній немає сальних залоз, вона більш чутлива до втрати вологи. Саме тому шкіра обличчя може мати чудовий вигляд, але зона навколо очей видаватиме вік.

Сироватка від Piel Cosmetics Gialur Rejuvenate Eye Serum

Хочу відмітити стильне пакування (воно таке абсолютно у всіх засобів, якими я зараз користуюсь від цього бренду). Тут ми бачимо упаковку з білого тактильно приємного матового картону в оформленні помаранчевого кольору, який свідчить про антивікову серію. Також на упаковці є прозора наліпка, яка підтверджує, що засіб до мене ніхто не відкривав і я перша його власниця.

Флакон з прозорого пластику, середня частина залишається прозорою і це дуже зручно, щоб слідкувати за кількістю засобу. Дозатор білого кольору у вигляді помпи. На флаконі є вся необхідна інформація: назва, спосіб застосування, виробник, дата та QR-код для швидкого замовлення продукції. Більше детальної інформації вказано на картонному пакуванні.

Об'єм засобу 30 мл.

Ще мене дуже здивував ось цей чарівний мініатюрний прозорий контейнер - це ж геніально: тепер не потрібно шукати тару для відливу засобу, якщо плануєш кудись поїхати і не хочеш везти повнорозмір.

Основні активні компоненти:
💧Низькомолекулярна гіалуронова кислота проникає в глибокі шари шкіри до рівня дерми, відновлює гідроліпідний баланс. Прискорює процес регенерації у тканинах, покращує проникнення та підсилює дію інших активних компонентів сироватки та крему, який наносять поверх неї. Уповільнює процес старіння.
💧Комплекс ретиноїдів сприяє швидкому омолодженню тканин, стимулює синтез колагену, має ефект легкого пілінгу, вирівнює поверхню шкіри. попереджує появу судинної сітки. До складу засобу входить у формі ретинил пальмітату – найбільш стабільної форми ретинолу.
💧Екстракт гамамелісу та арніки активізує кровообіг та прискорює виведення токсинів. Усуває почервоніння, подразнення, освітлює шкіру.
💧Пантенол зволожує, сприяє прискоренню регенерації, має заспокійливий ефект.
Вітамінний комплекс усуває сухості та лущення, сприяє регенерації, розгладжує зморшки та покращує текстуру шкіри, стимулює кровообіг, зміцнює стінки судин.
💧Гідролізат еластину попереджає втрату вологи, забезпечує ефект тривалого зволоження, стимулює регенерацію, вирівнює мікрорельєф та відновлює пружність.
💧Гідролізат колагену формує каркас шкіри, попереджує появу і поглиблення зморшок.

Склад: AQUA, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) EXTRACT, PANTHENOL , THIAMINE, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, INOSITOL, RETINYL ACETATE, NIACINAMIDE, RETINYL PALMITATE, TOCOPHERYL ACETATE, BIOTIN, RICINOLEIC ACID, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, HYALURONIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, GLYCOSPHINGOLIPIDS, HYDROLYZED ELASTIN, HYDROLYZED COLLAGEN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CITRIC ACID, TRIETHANOLAMINE, DMDM-HYDANTOIN, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.

Сироватка прозора та має легку гелеву консистенцію. У складі нема ароматизаторів, але сироватка має легкий медичний аромат - мені дуже нагадує вітамінки з мого дитинства - ревіт. Користуюсь сироваткою щоденно, наношу її на добре зволожену шкіру після тонера, потім можу закрити кремом, але не завжди (якщо використовую на ніч)

➕добре лягає

➕швидко вбирається

➕не залишає плівки

➕візуально працює: шкіра зволожена, світліша, набряків немає

➕витрата дуже економна.

➖при найменшому попаданні на слизову пече неймовірно.

Дуже класно, що у бренда є мініатюри розміром 1 мл.