net_sugar

ЯКІ ЗАСОБИ ДОПОМАГАЮТЬ ВІДНОВИТИ СУХЕ ТА ЛАМКЕ ВОЛОССЯ

ЯКІ ЗАСОБИ ДОПОМАГАЮТЬ ВІДНОВИТИ СУХЕ ТА ЛАМКЕ ВОЛОССЯ

Моє волосся пофарбоване в техніці аір-тач, і наразі воно сухе та ламке. Я вирішила відрощувати своє рідне волосся та повернутися до натурального кольору. Зараз для мене найважливіше – це здорове та доглянуте волосся. Особливо блондинкам потрібно знаходити більш ефективні засоби, які рятують волосся після фарбування.

Ось, що я використовувала останнім часом:

🧖🏼‍♀️ Шампунь Absolut Repair L’Oréal – класний, поживний для мого волосся. Ідеально підходить для щоденного використання. Волосся стає м’яким і доглянутим. Рекомендую тим, хто шукає хороший базовий шампунь для відновлення.
🧖🏼‍♀️ Зволожувальний кондиціонер від Davines MOMO – ефект не був "вау", але більш-менш нормальний. Ціна трохи завищена для такого результату. Можна спробувати, якщо шукаєте легкий зволожуючий засіб.
🧖🏼‍♀️ Кондиціонер Honey Therapy DAENG GI MEO RI – для мене цей засіб виявився ніяким. Жодного видимого ефекту. Не раджу, якщо у вас волосся схоже на моє.
🧖🏼‍♀️ Пурпурний кондиціонер для блондинок NASHI Blondy Joy – використовую раз на тиждень для підтримання кольору. Запах не для всіх, але свій функціонал виконує добре. Рекомендую блондинкам для нейтралізації жовтизни.
🧖🏼‍♀️ Засіб для пом'якшення та блиску Davines OI Liquid Luster – класний засіб, але для мого блонду не підійшов. Коли в мене був натуральний колір, ефект був більш помітним.
🧖🏼‍♀️ Пілінг для шкіри голови з часточками солі Мертвого моря від корейського бренду Dr. FORHAIR – чудовий скраб для глибокого очищення. Використовую 1-2 рази на місяць для очищення після стайлінгу та засобів для фіксації. Підходить для чутливої шкіри голови.
🧖🏼‍♀️ Незмивна сиворотка для фарбованого волосся Davines Minu Hair Serum – чудовий засіб, економний у використанні, забезпечує легке розчісування та захищає волосся від впливу високих температур.
🧖🏼‍♀️ Термозахисний крем від L’Oréal Pro Longer – ідеальний для збереження довжини волосся. Цей продукт, розроблений спеціально для догляду за довгим волоссям, яке потребує відновлення та зміцнення. Він підходить для тих, хто хоче захистити своє волосся від теплових пошкоджень і запобігти ламкості, особливо по довжині.
🧖🏼‍♀️ Незмивна сироватка-шовк від CHI Brilliance Shine Serum – ефективний спосіб відновити гладкість волосся. Сироватка з неймовірним ароматом, робить волосся м’яким і гладким. Волосся виглядає доглянутим і сяючим.
🧖🏼‍♀️ Маска для волосся L’Oréal Absolut Repair – ефективний засіб для глибокого відновлення структури волосся. Відмінна маска, яка робить волосся м’яким і гладким, не обтяжуючи його.

Я продовжую свій пошук ідеальних засобів для відновлення та зміцнення волосся, тому буду вдячна за ваші рекомендації!

Що з цих засобів ви вже пробували або що порадите мені для пошкодженого блонду? 💛

ЯКІ ЗАСОБИ ДОПОМАГАЮТЬ ВІДНОВИТИ СУХЕ ТА ЛАМКЕ ВОЛОССЯ