Nastina

Новинка літа 2024 від Avon!

Новинка літа 2024 від Avon!

Вітаю! Хто який тип аромату полюбляє? Я поки не визначилася зі своїми фаворитами, бо часто експериментую з свіжими, пряними та солодкими ароматами. Тож як тільки в Avon виходить новий аромат я з розпростертими обіймами його зустрічаю та купую хоча б пробник або мініатюру.

Цього літа в найкласичнішій лінійці, яку впізнає кожен - TodayTomorrowAlways вийшов новий парфум Everlasting, на сторінці мені аромат дуже сподобався і в піраміді заявлені досить цікаві ноти. Тому я дочекалася привабливої ціни на повнорозмірний флакон і придбала його. Даний аромат випускається у красивому скляному флаконі об'ємом 50 мл, також є в цій лінійці лосьйон і маленький флакончик цього ж парфуму на 10 мл.

Почну з оформлення: навіть не скажеш що в ньому цілих 50 мл, адже флакончик має досить товсте скло І здається що аромату там мілілітрів 20 від сили. Тому за оформлення лайк! Важкий красивий квадратний формат флакону на якому стильними золотими літерами вибита назва парфуму. Ну і краплеподібна пластмасова кришечка, в стилі всієї лінійки.

Стосовно основних характеристик ⬇️

Об'єм: 50ml
Країна ТМ: США
Зроблено в: Польща
Стать: для жінок
Класифікація: мас маркет
Тип аромату: деревинні, квіткові, мускусні
Початкова нота: Гранат, Карамбола, Неролі
Нота серця: Водяна лілія, Гарденія, Півонія, Рожевий перець, Тубероза, Тюльпан
Кінцева нота: Амбра, Деревинні ноти, Мускус

Аромат я отримала уже в вересні, тож я мала можливість спробувати його ще за теплої, оксамитової погоди, ну і використовуватиму я його звісно більшою мірою вже цієї осені, тобто за свіжий та вітряної погоди. А як ми знаємо, за різного сезону, парфуми розкриваються абсолютно по-різному. Одразу скажу, що аромат абсолютно підтвердив мої очікування і заявлена піраміда абсолютно відчувається. Найяскравішими нотками можу звісно ж виділити квіткові ноти гарденії та півонії, мускус і молочні ноти. От дійсно: дуже цікавий молочний, ніби чай молочний улун, аромат. Таких я у Avon давно не пригадаю, тому дуже рада що бренд продовжує розробляти нові піраміди, а не просто робить переосмислення старих ароматів.

Як на мене, аромат дуже нетиповий для лінійки today tomorrow always. Адже навіть якщо ми візьмемо до прикладу аромат today з цієї серії, то вже помітна абсолютна різниця. Бо порівняно з ним everlasting новий, не заїжжений та цікавіший аромат. Хоч також не для всіх, і універсальним свіжачком який підійде для кожної, його не назвеш.

Кого щойно зацікавив аромат, рекомендую познайомитися! Байдужим він вас точно не залишить ❤️

Дякую за прочитання даного допису і бажаю всім гарного вечора!

Новинка літа 2024 від Avon!
Новинка літа 2024 від Avon!
Новинка літа 2024 від Avon!
Новинка літа 2024 від Avon!