Anna_feerie

Тінт замість тонального крему? А як щодо перекриття недоліків?

Тінт замість тонального крему? А як щодо перекриття недоліків?

Не частно зустрінеш тональний засіб з 77 % натуральних інгредієнтів в складі, а ще й такий, що обіцяє легке та необтяжливе покриття з живим фінішем). Але оскільки це тінт, я все ж трохи переживала, чи достатньо буде його щільності для вирівнювання тону (бо в мене личко все ж рожеве, плюс маю постакне та інші ділянки, що потребують бодай легкого, але маскування). Відтінок я обрала 010 Rose Ivory, тому що побачила його у відгуках дівчат зі світлою шкірою. Це не самий світлий тон, але він чудово адаптується на моїй шкірі. Насправді, якщо обирати відтінок, як рекомендують візажисти - а саме під колір шиї - то в мене виходить ну дуже бліде обличчя, яке терміново треба контурувати рум'янами або бронзером, щоб повернути життя)). А цей помірний беж додає ефекту, ніби я відпочила, може навіть півдня була десь на морі, засмагнути не встигла, проте вже не виглядаю як трошки зелененька Білосніжка).

Тінт замість тонального крему? А як щодо перекриття недоліків?

Склад тут мене дуже потішив, в ньому міститься пантенол, гліцерин, вітамін Е та екстракт алое, також є хімічні та фізичні сонцезахисні фільтри. Текстура ріденька, мені найбільше подобається наносити пальчиками, хоч можна і спонжиком, кому як зручніше.

Найкрутіше в цьому тональному - це те, як він лежить на шкірі. Бо це супер непомітне та при цьому таке класне покриття, що вирівнює тон та блюрить пори! Серед усіх моїх тональних він найменш сяючий, хоч на моїй шкірі фініш не матовий, а скоріше живий сатиновий.

Маскування пор та відсутність ефекту маски то моя особлива любов, через це я використовую тінт від Ріммел навіть для креативних макіяжів, коли роблю фейсарт аквагримом або покриваю тінями значну частину обличчя - зазвичай такі маніпуляції перетворюють пори на кратери, а з цим продуктом все виглядає сильно краще.

Мені достатньо перекриття, хоч воно від легкого до середнього (з натяжкою), але точково маскую недоліки консилером та й все).

В загальному образі це виглядає дуже й дуже компліментарно - пори згладжені, шкіра сяє і при цьому обличчя не перегружене макіяжем, таке враження, ніби це ти така прекрасна від природи))).

Дуже рекомендую, якщо ви в пошуку якісного, бюджетного та при цьому натурального за складом тонального (а ще невиличкий спойлер: Rimmel Kind and Free Skin Tint Moisturising Foundation - це крутий аналог одного відомого люксового тонального, тільки в рази дешевше, скоро зроблю допис на той популярний засіб😉).