kareenelll

Парфуми Shiny Hollywood від Avenue Des Parfums

Парфуми Shiny Hollywood від Avenue Des Parfums

Упаковка: дуже красиво виглядає, на фото самі можете побачити, красива розсувна картонна упаковка. Залишає хороше перше враження.

Флакон: важкий, скляний, акуратний, якісна етикетка, срібна кришечка яка щільно закривається. Сама рідина ніжно-розового кольору.

Розпилювач тут шикарний, один з кращих, навіть з відомих брендів мені не так подобається, як цей. Він дає ідеальну хмарку парфуму. Не плюється, як це часто буває😅

Запах: для мене це кисло-солодкий парфум. До того ж кислинка спочатку дуже виражена, це за рахунок маракуї. Я чітко відчуваю її запах. Наступне, що я відчуваю це білі квіти. А далі йде солодкавість з деревними нотами. Ось так я чую цей парфум.

а ось така піраміда заявлена виробником:

Початкова нота: Ананас, Грейпфрут, Маракуя, Полуниця, Танжерин
Нота серця: Ванільна орхідея, Жасмин, Конвалія, Півонія, Червоні ягоди
Кінцева нота: Деревинні ноти, Дубовий мох, Мускус

Стійкість: дуже стійкі. На шкірі не так звичайно, вони швидко розкриваються і злітають, але в мене зі всіма парфумами так. А на одязі тримаються 6 годин, а то й більше.

Враження: я здивована реально хорошою якістю, тому що я ще не купиляла парфуми українських виробників. Вони справді якісні і стійкі. Але єдине, що я помилилась трішки з запахом. Бо я любитель більш свіжих ароматів. Але це мої вподобання, любителям кисло-солодких запахів він підійде і ви будете задоволеними💝 а я ще буду пробувати їх в холодну пору і ранню весну, я тоді рідше використовую свіжі аромати, а більше солодкі люблю)

до речі цей запах на 100% в мене асоціюється з ранньою весною🌷

він схожий на Victoria's Secret Bombshell, тому якщо ви знаєте цей парфум, то можете орієнтуватись, який в них запах

Парфуми Shiny Hollywood від Avenue Des Parfums

Shiny Hollywood - аромат, що переносить вас у світ гламуру, блиску і розкоші Голлівуду. Ці чарівні парфуми для жінок стали втіленням квітково-фруктової гармонії, яка зачаровує з перших нот.
Грайливі верхні ноти грейпфруту відкривають ароматичний танець, ніби перший погляд на блискучі вогні Голлівуду. У серці аромату розцвітає ніжність конвалії, яка надає аромату вишуканості та жіночності. Ця нота - як символ вічної краси в світі гламуру.
Завершує цей ароматичний шедевр база з чорної смородини, яка додає глибину і таємничість. Ця нота - як апогей елегантності та розкоші, нагадуючи про витонченість Голлівудських вечорів.

Всім гарного настрою💝