Marinka🌈Rainbow

Lalique Le Parfum

Lalique Le Parfum
Lalique Le Parfum

Всім привіт ❤️

На день народження я зробила собі подарунок , а найкращий подарунок для мене це парфуми .

Вирішила що хочу спробувати щось від модного дому Lalique .

Поки в моїй колекції є лише один аромат Лалік - Satine,він мені дуже подобається, але помітила що чомусь про парфуми цього бренду мало говорять, а ще вони рідко зустрічаються в продажі в офлайн магазинах.

Обирала я між двома ароматами Le Parfum та Perles de Lalique .Приємна ціна на великий об'єм 100 мл Le Parfum переважила, і тепер я власниця цього величезного флакону.

Lalique Le Parfum
Lalique Le Parfum

Парфум був випущений в далекому 2005 році, майже 20 років тому. Але не дивлячись на солідний вік в ньому не відчуваються відголоски минулого, аромат звучить доволі сучасно.

Парфум був упакований в велику картонну коробку червоного кольору, запаяний в слюду.

Флакон просто неймовірний,я коли розпакувала коробку , то була вражена його дизайном. Він зроблений з товстого скла , достатньо важкий,квадратної форми. Кришка пластикова , зроблена з матеріала двох кольорів - чорного та прозорого і зверху прикрашена жіночим обличчям в стилі Версаче. На горловині в якості прикраси пов'язана м'яка червона стрічка з пензликами, яка додає флакону оригінальності та вишуканості . На дні є наліпка де вказані батч код , об'єм та концентрація. В цілому пакування та сам флакон виглядають дорого, кожна деталь продумана , пензлики зроблені з якісного матеріалу. Він може без перебільшення слугувати прикрасою туалетного столика . В мене багато різних парфумів , і я вважаю Le Parfum одним з найкрасивіших в колекції.

Початкові ноти: Індійський лавр, Рожевий перець , Бергамот

Ноти серця: Геліотроп, Мигдаль, Жасмин

Ноти бази : Ваніль, Боби тонка, Сандал, Пачулі

Аромат відноситься до категорії східних ароматів.

Парфумер : Dominique Ropion

Як багато ви знаєте ароматів з нотою лавра ? Особисто я не знаю жодного. Тим і було цікавіше замовляти.

З першого нанесення на шкіру я відчула свіжість та терпкість бергамота і здивувалась що аромат належить до групи східні. Дуже швидко розкрився лавр , і навіть якщо ви не знаєте як він пахне , то в ароматі Le Parfum точно зрозумієте що це він. Індійський лавр відчувається не як типовий сухий лист, кулінарна спеція для супу, а має живе звучання, як свіжа рослина з зеленими фужерними акордами. Ця нота і надає аромату родзинку,робить його трохи спіцифічним та впізнаваним. Перчик в ароматі м'який, квіти звучать фоном . Ваніль тут справжня стручкова з гірчинкою присипана мигдальною пудрою. Лавр дуже гарно обігрує ваніль , робить її збалансованою та не дає аромату перейти в гурманіку. В базі сухі делікатні пачулі додають композиції коштовного деревного звучання та довершують аромат .

Якщо не розбирати аромат по нотах то парфум спершу гучний, яскравий та помітний для оточуючих, спецієвий з гірчинкою, має розкішний шлейф та звучить дорожче своєї ціни. В базі ближче до тіла він стає затишним , огортаючим, як улюблений кашеміровий светр.

Lalique Le Parfum це аромат осені. Він спокійний, врівноважений. Це аромат спецій та не солодкої ванілі, під кінець запудрююється.

На моїй шкірі стійкість не велика, але має надію що парфум відстоїться. Доречі бачила у відгуках що з часом колір рідини змінюється та темнішає. Поки що він має легкий жовтуватий відтінок.

Можу погодитись, тому що вони дійсно вирізняються нетиповим звучанням. Коли я хочу відкрити для себе щось нове то звертаюсь до цього бренду. Ще є багато ароматів які я хочу спробувати. Amethyst, Pearl de Lalique. Тож далі буде)

Дякую за увагу 🫶