Yana__matviets

Sane Niacinamide + Caffeine 1.5% Energizing Eye Cream

Я обожнюю креми навколо очей І начитавшись купу відгуків я вирішила спробувати цей бюджетний варіант від Українського виробника Cosmetics Sane

☕Крем представлений у двох об'ємах 10 мл та 20 мл

☕Після відкриття термін придатності 3 місяця, тому якщо брати цей крем лише на ранок манюня 10 мл буде ідеальною

☕Картонна коробочка з усією необхідною інформацією

☕Тюбик матовий і має зручний тоненький носик

☕Тестура легенька

☕Аромат солодкої кави! Я вперше таке зустрічаю)

👀Масло ши — інтенсивно живить і пом’якшує шкіру, має заспокійливі властивості. 👀Масло авокадо — зволожує, живить і зміцнює бар’єр шкіри, багате на вітаміни та жирні кислоти.

👀Сквалан — чудовий зволожувач, який допомагає утримувати вологу в шкірі та підтримує її еластичність.

👀Ніацинамід — сприяє зменшенню пігментації, підвищує пружність і покращує бар’єрну функцію шкіри.

👀Екстракти ягід (Morus Nigra, Lycium Chinense, Fragaria Chiloensis) — антиоксиданти, які борються з вільними радикалами і сприяють захисту шкіри від старіння.

👀Екстракт насіння Tephrosia Purpurea — має заспокійливі та детоксикуючі властивості, покращує мікроциркуляцію.

👀Масло насіння кави арабіка. Кофеїн відомий своїми властивостями зменшувати набряки та темні кола під очима, а також стимулювати мікроциркуляцію шкіри.

На ранок це ідеальний помічник, який гарно знімає набряки

Не скочується та не конфліктує з консилером

Гарно зволожує шкіру не викликав печіння/подразнення очей

Має приємний аромат ☕

Ну і бюджетна ціна за такий склад підкупає 😏