Vikulyk

Ну дуже бюджетні кремчики, які виявились доволі не поганими

Ну дуже бюджетні кремчики, які виявились доволі не поганими

В мене назбиралось багато догляду бренду, але сьогодні розповім про денний і нічний крем.

В першу чергу в очі кидається упакування, кремчики знаходяться в фірмових коробочках.

Ну дуже бюджетні кремчики, які виявились доволі не поганими

Дуже тішить, що бренд дбає про екологію: вона на 50%складається з переробленого пластику, про це ми дізнаємось, відкриваючи коробку і читаючи це миле послання.

Такі милі баночки дуже тішать око, особливо вони так гарно поєднуються, але їх не можливо переплутати, завдяки відтінку, який відображає час використання кремчиків.

Текстури в кожного схожі, але дещо різні, нічний наче більш маслянистий, він насиченіший, а денний при нанесенні злегка емульгує, залишаюси білі сліди, які легко вбираються.

Склад я проглядала і він мені подобається, в основі кожного крему стоїть коензим Q10, який є класним і потужним омолоджуючим складником.

Аромат у двох засобі приємний, класичний для бренду, круто, що вони зберігають свою ароматну автентичність. Я взагалі дуже хочу парфум Nivea, бачила в клубі на огляді такий, але щось не могла найти(

Денний крем. Гарно зволожує і розгладжує шкіру, відчувається доволі вагоме,і в міру для осіннього періоду насичення.

Крем також містить SPF15, що теж чудово для холодної пори року, додатковий захист, особливо в денному кремі ніколи не завадить.

Я відчуваю легесеньку липкість, правда тільки коли притуляю пальчики до обличчя, вона мені не заважає від слова зовсім. За декілька годин проходить повністю.

Шкіра виглядає з ним такою приємною і сяючою, мені подобається фініш.

Чудово підходить, як база під макіяж, тон на ньому не скочується, навпаки лягає краще.

Нічний крем. Ще поживніший, що і зрозуміло, і трішки більш липкий, але знову ж таки це мені ніяк не заважає, до подушки не липне, волосся не чіпляється, все гаразд.

Однозначно на осінь-зиму ідеальний варіант, мені сповна вистачає від цього бюджетного кремчику для класного зволоження. На ранок шкіра в чудовому стані, вона його просто поїдає і залишається задоволеною.

Наношу доречі на сироватку теж Nivea і денний і нічний крем, вони чудово нашаровуються.

Шкіра знову ж таки розгладжена і сяюча.

За період використання, а пройшло вже не мало часу, точно більше тижня, я не помітила додаткових висипань чи чорних цяток.

Висновок. Чудові два креми, які не те, що виправдовують, а перевершують очікування, враховуючи їхню ціну. Чудова база для щоденного бюджетного догляду, ставлю їм багато вподобайок 😊