𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Joko Blend Grapefruit Body Butter

Joko Blend Grapefruit Body Butter

Обожнюю баттери для тіла від Joko blend. Саме у цього виробника найбільше подобаються їх текстури, бо вони одночасно поживні, але не олійні, інтенсивно зволожують і насичують шкіру. При цьому баттери мають спокусливі аромати на будь який смак.

Joko Blend Grapefruit Body Butter
Joko Blend Grapefruit Body Butter
Joko Blend Grapefruit Body Butter
Joko Blend Grapefruit Body Butter

Засіб має яскраве оформлення. Банка з гвинтовою кришкою, на горловині є захисна мембрана.
Об'єм: 200 мл.
Склад, опис й інша інформація представлена на етикетці.
Активні компоненти: вітамін Е, олія жожоба, кунжутна олія, масло ши (каріте)

Крем-баттер ніжного персикового кольору, має дуже густу, характерну для такого засобу консистенцію. Попри те, що маса його густа, він швидко тане від тепла шкіри і легко розподіляється.

Текстура поживна, але не жирна, щоб відчувалася надто масляною, тут як раз оптимальний баланс, який я люблю. Баттер нагадує вершкове масло, щільне, але таке приємне тактильно і насичене, що його контакт зі шкірою приносить справжнє задоволення.

Аромат у баттера приємний, не інтенсивний, з вираженими цитрусовими нотками, а саме грейпфрута і притаманною йому легкої гірчинкою. Пахне смачно і наближено натурально. Після нанесення запах ще деякий час залишається на тілі і мені подобається його присутність.

Взагалі, баттерами від Joko blend я користуюсь цілий рік. Саме його не обтяжлива текстура підходить на будь який сезон (спека це, чи холод) для інтенсивного догляду.

Баттер відносно швидко поглинається (у порівнянні з іншими марками - прям дуже). Хвилин за 7-10 повністю.

Він дуже глибоко зволожує і живить шкіру, насичує її живильною вологою, що гарно відчувається на дотик. Після остаточного вбирання жирної плівки не залишається. Якщо одразу може і здатися, що від нього є легка маслянистість, але буквально за декілька хвилин її не стає.

Також він не скочується.

Баттер забезпечує шкірі тіла шикарний догляд, зволоження дає на доволі тривалий час. Засіб активно пом'якшує, розгладжує, прибирає сухість і лущення, візуально покращує вигляд шкіри. Вона стає сяючою, а на дотик оксамитовою, більш еластичною і пружною.

Окрім тіла, часто цей баттер я наношу на лікті й інколи на руки. Якщо є загрубілі ділянки, то він стає справжнім рятівником.

Мені здається, що не закохатися в баттери від Joko blend просто не можливо.

Дякую за увагу