Sofiia_Ts

Віск для фіксації брів Zola Brow Wax

Віск для фіксації брів Zola Brow Wax

Постійно опущені неслухняні брови, які торчать у різні боки і жодний засіб їх не тримає? А хочеться ефекту ламінування, розчісаних густих брів, які будуть виглядати і так при будь-яких умовах?

Тоді цей віск для брів точно для Вас, але з ним не так просто подружитись одразу 👇

Віск для фіксації брів Zola Brow Wax

Даний віск я обрала в об'ємі 15 грам (ціна 226 грн), хоче є і більші 30 грам та 50 грам. Він йде в окремій коробці, на якій вказано інформація продукт, правильне зберігання та склад. І в наборі йде додаткова кісточка для укладки брів.

Сам продукт в металевій алюмінієвій легкій компактній баночці, яка розкручується.

Віск має яскраво-рожевий напівпрозорий відтінок (на бровах він не замітний абсолютно), текстура желейно-гелева, тугенька, застигає швидко, буквально за хвилинку, майже без аромату.

Щіточка в наборі не дуже зручна, вони досить м'яка і велика, важко дістати продукт і захопити всі волосинки.

Засіб потрібно набрати на щіточку, та нанести його за ростом брів. Я наносила і проти, і потім за, для максимального ефекту вкладання.

Віск ніби обволікає собою кожну волосину, робить її піддатливу та мʼякшу, АЛЕ! Тут важлива кількість нанесеного засобу 👇

Брови у мене жорсткі, середньо-густі, волоски довгі. Дуже важко піддаються укладці.

При першому використанні я нанесла замало засобу, і він ніби зробив брови більш мʼякими, але фіксація була слабенька. Думала він взагалі не застиг і по суті брови виглядали ніби із засобом, але вони не були приклеєні до шкіри, такий натуральний ефект причесаних гладеньких брів. Загалом такий ефект я люблю, але фіксація була до першого проведення рукою.

Вдруге я нанесла як при ефекті ламінування, взяла багато засобу та приклеїла їх до шкіри. Цим методом віск застиг намертво і такий ефект зберігався весь день, він відчувався на шкірі. Але чесно, мені не подобається на моїх бровах такий метод, від природи мої брови товсті та широкі, чорні і ще й довгі. Після укладки вони виглядають ще ширшими і деякі волоски зліпились, так вони перегружають мою зовнішність, вже і активний макіяж треба. Тут хіба мені потрібно висмикувати або підстригати їх, щоб виглядало збалансовано. А також в кінці дня вони починають потрошки відклеюватись від шкіри.

Такий віск потрібно застосовувати до нанесення тонального, тоді ви уникнете білих слідів! Також вони можуть бути, якщо після того, як віск застиг, ви починаєте розчісувати брови. Якщо ви хочете привести їх у бажано форму, це потрібно робити одразу як наносите продукт, бо після застигання ви уже нічого не зробите, а тільки щіточкою будете знімати продукт і тому білі сліди.

Бажано спочатку промалювувати брови перед укладкою.

ЩІточка для мене зам'яка, тому бажано мати в запасі або придбати жорсткішу, вона захоплює більше волосків.

Якщо ваші брови співпадають з моїми, які від природи досить густі та довгі, але ви хочете натуральне матове вкладання, то тут вам потрібен не віск чи мило, а саме гель, оскільки він має рідшу текстуру і схоплюється швидше, зберігається натуральна форма брів. В цьому випадку я можу порекомендувати гелі Hedonic, а для екстра фіксації Avenir чи Claresa.

Якщо ви хочете ефект ламінування, візуально збільшити густоту брів та максимально втримати брови на місці, то тоді даний віск для вас!

Віск для брів підійде, хто в пошуках конкретно ефекту ламінування, тобто зачесати брову вгору, візуально їх збільшити та приручити.

Якщо ви хочете тільки підкреслити брови, чуть їх підняти, щоб не було ефекту приклеєних брів, тоді вам потрібен гель!

В мене був другий запит, тому я все таки надаю перевагу гелям, хоча буду пробувати використовувати віск і може знайду золоту середину між ламінування та природнім виглядом брів.