Олешко Анна💜

Yves Rocher Elixir jeunesse - детокс, що дійсно працює

Yves Rocher Elixir jeunesse - детокс, що дійсно працює

У мене сухий тип шкіри, десь шкіра подразнена, десь не вистачає зволоження, але в осінньо-зимовий період шкіра особливо потребує правильного очищення та догляду, а особливо зволоження. Також на шкіру впливають негативні фактори навколишнього середовища, такі як вітер, дощь, пил та взагалі міське повітря не дуже корисна річ для шкіри.
А коли тобі вже за 25 треба дбати про збереження молодості шкіри, у цьому мені допомагає тепер – Концентрату для Молодості з ефектом детоксу.
Сироватку легко наносити вранці, швидко висихає, потім я наношу денний крем на шкіру.
Сироватка підходить для всіх типів шкіри, містить компоненти, що сприяють захисту від негативних факторів навколишнього середовища та очищення.

Пакування
Есенція знаходиться у скляному флаконі з темного зеленого скла із піпеткою. Об'єм 30 мл. Зручна піпетка яка легко дозує потрібну кількість засобу.

Текстура
Текстура концентрату - гелева, добре вбирається, швидко висихає, трошки липка, має приємний трав'янистий, свіжий аромат, що швидко зникає. Дуже легка, трохи щільніша за воду. Може скочуватися, якщо нанести забагато, тому, зважаючи що це всеж таки легкий продукт не намагайтися нанести більше засобу ніж потребує ваша шкіра.

Ефект
По відчуттям проникаючи у шкіру, глибоко зволожує та наповнює, а головне відразу її заспокоює. Після шкіра приємна на дотик та ніжна. Також концентрат повинен повертати шкірі молодість та посилено захищає її.
Користуюся сироваткою недовго, кілька днів, а вже відчуваю, що шкіра більше зволожена. Обіцяно, що поступово токсини виведуться зі шкіри і вона відновиться: зморшки скоротяться, пружність підвищиться бо активні компоненти боряться з впливом каталізаторів старіння.
Тепер думаю чи не перебрала я з антіейч та чи можу я перетворитися на підлітка? Віддам мамі бо якось прокинусь в пелюшках 🤣