Nastina

Ультрасяючий спрей-шимер для тіла Mermade

Ультрасяючий спрей-шимер для тіла Mermade

Ну що ж, ось і дійшла черга спробувати спрей-шимер для тіла з неймовірними золотистими блискітками. В подарунковому наборі я маю 100 мл спрею у пластмасовому флаконі з розпилювачем. Етикетка стильна, яскрава та витримана. Думаю, що це тревел-формат, бо в продажі бачу об'єми 200 мл.

Вирішила не чекати літа і користуватися ним вже зараз, восени. Повторюся, що в пляшечці засіб виглядає досить ефектно. А що ж по розпиленню? Розпилення досить краплисте, мокре. Попервах блискітки видно, але, коли рознести спрей по шкірі і дати висохнути, то я вже їх майже не бачу, тож шимер досить скромний. Щодо аромату, то він неймовірний! Трішки солоденький, грайливий, ніби полуничо-фруктовий коктейль. Стійкість як у більшості спреїв для тіла: пару годин тримається точно. Тож я сміливо можу ним користуватися, адже продукт дуже універсальний, але в той же час і яскравий, точно додасть нових фарб осіннім деньочкам!

Дякую за увагу до мого допису! Пишіть, чи мали досвід використання сьогоднішнього спрею💖? Чи достатньо вам шимеру, чи ви всеж полюбляєте яскравіші блискітки?

Ультрасяючий спрей-шимер для тіла Mermade