O’Ostah

Найсмачніші парфумовані лосьйони для тіла

Найсмачніші парфумовані лосьйони для тіла

Я ніколи не куплю лосьйон для тіла, який пахне нічим. Тому цей допис не буде корисним для дівчат, яких дратують занадто інтенсивні запахи. У моєму рейтингу зібрані саме ті, які можуть сміливо замінити парфуми.

Коли ми говоримо про парфумовані лосьйони, першими приходять на згадку засоби від Вікторія Сікрет. Вони не є моїми улюбленими, однак, як і в кожної дівчинки, вони у мене є. Якщо у мене настрій пахнути солоденько, я обираю Velvet Petals.

Цей лосьйон має надзвичайно легку текстуру, не забиває пори і цілком підійде у якості базового догляду, якщо ваша шкіра не схильна до сильної сухості. Аромат - ніжний, кашеміровий, але при цьому солодкуватий. Я відчуваю трохи гіркого мигдалю та небанальну ваніль.

Ще одна варіація “десертного” лосьйона для тіла. Він має ідентичну із першим текстуру, а запах - ще стійкіший. Це аромат свіжого еклеру, торту наполеон, кави глясе. Такий собі вершково-ванільний мікс, який класно зігріває у перші осінні дні і непогано комбінується з усіма моїми парфумами.

Початкова нота: Апельсин, Бергамот, Листя інжиру, Малина

Нота серця: Конвалія, Лакриця, Полуниця, Цукрова вата, Червоні ягоди

Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Карамель, Мускус, Сандал

Якщо ви не знайомі із цим брендом, пораджу ще один продукт - парфумований спрей для волосся із жовтої лінійки. Дівчата, це бюджетна бомба, яка не тільки парфумує волосся до наступного миття, але й робить його слухняним. Детальний опис залишаю тут: https://club.makeup.com.ua/post/2914/

Це не просто парфумований лосьйон для тіла, а йогурт, який має невагому текстуру, а його аромат відчуєте не тільки ви, а навіть сусіди у спільному коридорі. Моя баночка зараз із трояндою: традиційний запах, із легкою гірчинкою, саме так пахли квіти у моєї бабусі в садку. Якщо справжній трояндовий аромат здається вам вінтажним - спробуйте грейпфрутовий або полуничний йогурт. Потрапляння із запахом 1в1, реалістично та соковито. Нижче лишаю характеристики засобу, оскільки продукти The Body Shop відомі своїми веганськими дієвими складами:

  • підходить для нормальної та сухої шкіри;
  • зволоження на 48 годин;
  • краще використовувати на вологу шкіру, одразу після душу;
  • у складі олія ши та мигдальне молочко;
  • містить 92% інгредієнтів природного походження та пляшечок, які піддаються повторній переробці (та були створені вже з переробленого пластику.

Деякий час я жила в Іспанії і саме цей парфумований лосьон назавжди буде асоціюватись у мене зі стильними іспанками. Мені його подарувала сеньйора і дуже хвилювалась, чи сподобається сеньйориті цей “дорослий” запах. А він не тільки сподобався, він закохав. Піраміда унісексова і трошки вінтажна, адже пляшечку парфумів із лінійки Eau de Lancaster світ побачив (точніше, відчув) у 1977 році.

Тип аромату: квіткові, шипрові

Початкова нота: Базилік, Бергамот, Коріандр, Лаванда, Мандарин

Нота серця: Біла лілія, Жасмин, Квіткові ноти, Палісандр, Персик

Кінцева нота: Амбра, Ваніль, Дубовий мох

Процитую себе ж: “На Мейкапі аромат має тільки два відгуки: “вонь жахлива” та “шедевр. не дивлячись на дату випуску, сучасна”. Як ви зрозуміли, я солідарна із другою поціновувачкою. У піраміді змішались легкий вінтаж, глибокі деревинні акорди, чуттєвість амбри та прянощі. Аромат ніби огортає тебе теплим коциком - те що треба прохолодними вечорами! Це дещо інтимне, що хочеться наносити тільки для себе, тому формат парфумованого крему для мене ідеальний.”

Щодо стійкості - вона нічим не посувається парфумам, текстура - розкішна: живильна і зовсім не липка.

Мій другий допис у спільноті було присвячено саме Ланкастеру, не можу не згадати його ще раз: https://club.makeup.com.ua/post/496/.

Ще один розкішний елітний парфумований крем для тіла не за всі гроші світу. Дуже цікаво, що окрім насиченого аромату, він має непоганий склад, який доглядає за шкірою: містить олію виноградних та мигдальних кісточок, алое вера, гліцерин та бентоїн. У шкіру вбирається миттєво, обожнюю наносити після душу у холодний період року.

Піраміда лаконічна:

Початкова нота: Сицилійський мандарин

Нота серця: Троянда

Кінцева нота: Пачулі

Багатьом він нагадує Пантеру від Картьє та Сі від Армані, якщо ти фанатка - вітаю, я знайшла для тебе бюджетний клон.

На сьогодні мій ТОП-5 парфумований лосьйонів для тіла виглядає саме так. Якщо ти користувалась чимось із цієї добірки - пиши. Якщо ні, але хочеш спробувати - не вагайся, адже так важливо важливо балувати себе маленькими подарунками.