O’Ostah

Парфуми у форматі крему від Lancaster

Парфуми у форматі крему від Lancaster
Парфуми у форматі крему від Lancaster
Парфуми у форматі крему від Lancaster

Я надзвичайно вередлива щодо догляду за тілом. Ненавиджу, коли щось липне, погано всотується і, щонайгірше - неінтенсивно пахне. Так-так, бувають дивні люди, які обожнюють наносити крем перед сном і відчувати його запах аж до самого ранку. Я шукала такий догляд багато років і дуже рідко купувала двічі одне й те саме. І ось я зустріла ЇХ! Продукти від Lancaster вразили мене у саме серденько. Шкодую, що наше знайомство відбулось зовсім нещодавно і, думаю, то дійсно любов на довгі роки.

  • Якщо бути відвертою, про цей бренд я раніше не чула. Тож отримавши у подарунок дві лаконічні білі пляшечки Lancaster, я полізла гуглити і дізналась наступне. Бренд народився 1946 року у сонячному Монако. Саме спекотна країна стала натхненням для засновників: вони почали спеціалізуватись на санскрінах та антивіковому догляді. Колись Lancaster навіть присвятив доглядову лінійку самій Грейс Келлі - і кажуть, вона дійсно обожнювала цю продукцію. Вигляд пані мала шикарний, тож я без остраху почала мастити подаруночки на себе.

На жаль, body milk я не знайшла на сайті. Але думаю, що це справа часу і він обов‘язково буде у наявності. Крем має аромат парфуму з лінійки Eau de Lancaster, тому пройдусь по піраміді:

  • Тип аромату: квіткові, шипрові
  • Початкова нота: Базилік, Бергамот, Коріандр, Лаванда, Мандарин
  • Нота серця: Біла лілія, Жасмин, Квіткові ноти, Палісандр, Персик
  • Кінцева нота: Амбра, Ваніль, Дубовий мох

На Мейкапі водичка має тільки два відгуки: “вонь жахлива” та “шедевр. не дивлячись на дату випуску, сучасна”. Як ви зрозуміли, я солідарна із другою поціновувачкою. У піраміді змішались легкий вінтаж, глибокі деревинні акорди, чуттєвість амбри та прянощі. Аромат ніби огортає тебе теплим коциком - те що треба прохолодними вечорами! Це дещо інтимне, що хочеться наносити тільки для себе, тому формат парфумованого крему для мене ідеальний. Парфумовану воду я також тестувала і не помітила різниці по стійкості. Але крем, до того ж, зволожує, робить шкіру оксамитовою. Він має дуууже густу текстуру і при цьому всотується за секунду… Можливо, колись я придбаю собі пляшечку парфумів, але поки крем - ван лав.

Другий продукт із набору вразив мене не менше. Це мій перший дез у такому форматі і я боялася, що він може зрадити у спеку. Марно, бо він досить непогано захищає від поту та вологи. Опис виробника повністю збігається з реальністю:

  • аромат - унісекс;
  • підходить для всіх типів шкіри;
  • антибактеріальний ефект;
  • не забиває пори;
  • має заспокійливу дію;
  • може використовуватися після видалення волосся;
  • м'яка текстура, швидко всотується;
  • забезпечує довге відчуття свіжості;
  • нагадує аромат Eau de Lancaster.

На фото я показала скільки засобу віддає дозатор за раз і цього більш ніж достатньо на пахви та інші вразливі зони. Deo Cream не залишає білих слідів, через хвилинку після нанесення перетворюється на невагомий шар пудри - приблизно так я відчуваю це. Єдине, що я б змінила - дозатор, який бруднить кришечку. Але це вже дрібниці, зважаючи на дійсно крутий ефект.

Agua ( Agua (EAU) ) , Clorhidrato de Aluminio , Alcohol Cetearílico , Caprylic ( Triglicéridos Cáprico ) , Propilenglicol , Ceteareth-12 , BHT , Citral , Citronelol , Cumarina , Etilhexilglicerina , Eugenol , Evernia Prunastri ( OAK MOSS ) Extract , Geraniol , Hexil Cinamal , Hidroxicitronelal , Limoneno , Linalol , Tocoferol , Citrato de Trietilo , Perfume  (Fragance).

Дуже цікаво дізнатись, скільки серед нас тих, хто вважає аромат 1977 року сучасним і не морщить носик від шипру :)