Alyona Fedyk

Чому мама обрала NIVEA Q10 та що новенького з’явилось у серії?

Чому мама обрала NIVEA Q10 та що новенького з’явилось у серії?

Моя мама користується різними засобами, може пробувати різні бренди – від елітної чи аптечної косметики до бюджетної. Зрештою, вона, як і я, розуміє, що справа не завжди у ціні. Наразі в косметичці мами з’явилася серія NIVEA Q10 – денний, нічний і крем під очі, а також сироватка Expert для шкіри обличчя та філлер для заповнення зморшок. Щось вона використовує давно, а з деякими позиціями познайомилась зовсім недавно. Саме NIVEA Q10 Expert – це новинки в маминій б’юті-колекції, але вона вже встигла протестувати їх і перші враження вже є.

Скажу чесно, я іноді я й сама купую собі засоби, які, начебто, призначені лише для певного віку – після 40, після 45, після 50… Коли антивіковий засіб хороший, то я не стримую себе і “роблю вигляд”, що це моя категорія:)

NIVEA Q10 – це серія, яка призначена для жінок зі шкірою, що вже має зморшки (перші чи вже сталі – не важливо), потребує більше пружності та еластичності. Головний компонент – коензим Q10, який, власне, міститься у нашій шкірі та відповідає за антиоксидантний захист та запобігає передчасному старінню. Коензим Q10 у засобах NIVEA відповідає за вироблення колагену і еластину, тому є всі шанси позбутися дрібних зморшок, повернути шкірі трішки об’єму та позбутися тьмяності. Але все це, звичайно, досягається методом тривалого догляду, хоча сам бренд обіцяє перші видимі результати вже за 4 тижні.

Давайте все ж заглянемо в арсенал NIVEA Q10. Чим користується моя мама та чи задоволена вона цими засобами?

Цей крем люблю навіть я. Мені подобається його текстура і аромат, а коли мама його наносить, то я бачу гарний результат, бо шкіра стає візуально зволоженою та сяйливою. Як на мене, це найкращий ефект від денного крему.

Плюс цього засобу в наявності сонцезахисний фільтрів, бо окремо санскрін мама використовує не часто, хоча й живе в середземноморському кліматі. Ну, це наші мами… Але об’єктивно, мама виглядає класно на свій вік. Цей крем вона використовує не вперше і любить його за легку текстуру, яка швидко поглинається та дає приємні відчуття.

Окрім коензиму Q10 формула також збагачена креатином для стимуляції вироблення природних колагену та еластину. Потенційно це корисний компонент для шкіри, яка втрачає пружність і, м’яко кажучи, вже пізнала вікових змін у вигляді зморшок. Можливо, більш еластичною і молодою вона не стане, але буде зберігати поточний вигляд тривалий час і не старіти ще більше в такому ж темпі.

Крем дуже гарно лягає під макіяж і не скочується, як це роблять деякі дорожчі засоби:)

От хто б що мені не казав, а я завжди вважатиму, що нічний крем має обов’’язково (!) бути в арсеналі жінки, яка хоче зберегти молодість шкіри. Денний крем ніколи не дасть того живлення, який може дати нічний. До того ж, засіб з SPF на ніч може стати причиною виникнення комедонів, якщо шкіра до цього схильна. Звісно, глобальної шкоди від “нічного SPF” не буде, але в мене є ще один аргумент. Нічні креми завжди мають більшу концентрацію активних компонентів і густішу текстуру для більшого живлення.

Нічний NIVEA Q10 мама дуже хвалить за його не жирну текстуру, яка не залишає плівки. По швидкості вбирання вона така ж, як і у денного, але відчутно краще живить. Формула тут з тими ж активними компонентами, але, підозрюю, що тут більша їх концентрація.

На ранок шкіра м’яка, але видимого результату щодо зморшок мама не помітила. Тут вона надала перевагу Revitalift Lazer від L'Oreal, і я розумію чому: в ньому є ретинол.

Дуже класний засіб для щоденного зволоження шкіри навколо очей. Його повітряна текстура підкорила навіть мене і я протестувала його на собі. Хоч і не суперлегкий, але швидко всотується і робить миттєвий візуальний ефект зволоження.

В мене дуже дрібні мімічні зморшки, які вже видно навіть без активної міміки. Майже рік тому я пройшла курс біоревіталізації, що покращило, звісно, стан шкіри під очима, але час все-одно іде. Ці дрібненькі зморшки одразу після нанесення NIVEA Q10 стають менш помітними. Зволоження – супер! І що для мене ще важливо – крем не скочується, бо останнім часом мій Medi-Peel Peptide 9 трошки почав цим грішити. Собі цей засіб я таки взяла на замітку.

Мама хотіла спробувати цей засіб з самого початку його появи. Всі а-ля миттєві філлери – це мамина любов. Тестує його вже майже 3 тижні і дуже задоволена. Я спробувала також перевірити на собі. Вибрала глибоку мімічну зморшку на лобі, і нанесла засіб. Бренд пообіцяв результат вже за 5 хв, але в мене пройшло 3 і я побачила ефект. Хочете вірте, хочете – ні, але якимось чином засіб дійсно заповнює глибокі заломи і робить їх менш помітними миттєво.

Звичайно, результат на мімічних зморшках не буде тривалим, але він є, і є ймовірність, що регулярне використання цього філлера дуже допоможе при сталих вікових змінах. Мама помічає миттєвий ефект і бачить результати 3-тижневого тестування, за що цьому засобу ставимо тверду 5+.

Текстура в нього густа, при нанесенні створює ефект матовості шкіри, як база під макіяж. Аромат дуже приємний, ну, власне, як і у всієї лінійки Q10.

Філлер від NIVEA містить 5% комплексу з чистим коензимом Q10 і пептидами Bioxifill. Бренд стверджує, що засіб проникає глибоко в шкіру на 10 шарів, заповнюючи зморшки. Ну результати оцінюйте самі, бо я в таке не дуже вірила) Замовити собі? Однозначно зроблю це.

Цей засіб був створений брендом з акцентом на процес під назвою глікація. Він є одним з основних у вікових змінах. Це – вплив цукрів на колагенові та еластинові волокна в шкірі, що призводить до їхнього затвердіння. Результат – втрата пружності шкіри та утворення зморшок.

Глікація може виникати з різних причин: харчування, генетика, високий рівень цукру в крові, окислювальний стрес і навіть спосіб життя. Сироватка NIVEA Q10 не розбирається у причинах, а просто обіцяє допомогти зупинити цей процес.

Антиглікаційна сироватка містить в складі найвищу концентрацію коентизу Q10 з усіх засобів серії. Це плюс, оскільки чим вища концентрація – тим кращий ефект. Мама любить сироватки і ніколи не пропускає цей етап догляду. Цей засіб вона дуже оцінила і, думаю, що повернеться до нього не раз. Текстура не така, як у інших сироваток: вона не залишає липкості та миттєво зволожує шкіру. Вона одразу така м’якенька, ніжна, шовковиста…

Ми з мамою не бачимось часто, тому я покладаюсь суто на її враження, і тут вона стверджує, що шкіра дійсно стала пружнішою. Звичайно, величезна похвала бренду за те, що вони створили сироватку, якою дійсно хочеться користуватися. Я не люблю цей формат через ту саму липкість і не розумію, як цей етап може приносити задоволення. Сироватка NIVEA Q10 кардинально відрізняється від інших і має дуже багато переваг ще на етапі знайомства.

Загалом скажу, що NIVEA круті. Особисто я люблю їхній догляд за шкірою тіла. А тут вони ще й постарались зробити класну серію для вікової шкіри. Мама дійсно задоволена цим сетом, та й в мене бренд викликає довіру. Чи рекомендую? Скажу, що спробувати варто, бо це дуже гідна альтернатива дорогим засобам, а ефект, як бачите самі, через деякі позиції неймовірний.