Чому мама обрала NIVEA Q10 та що новенького з’явилось у серії?
Цей допис я вирішила написати про всю серію NIVEA Q10 – вибір моєї мами. Тож, давайте подивимось, що ж це за скарби:)
Моя мама користується різними засобами, може пробувати різні бренди – від елітної чи аптечної косметики до бюджетної. Зрештою, вона, як і я, розуміє, що справа не завжди у ціні. Наразі в косметичці мами з’явилася серія NIVEA Q10 – денний, нічний і крем під очі, а також сироватка Expert для шкіри обличчя та філлер для заповнення зморшок. Щось вона використовує давно, а з деякими позиціями познайомилась зовсім недавно. Саме NIVEA Q10 Expert – це новинки в маминій б’юті-колекції, але вона вже встигла протестувати їх і перші враження вже є.
Що ж взагалі собою представляє серія Q10 і чому вона стала така популярна серед жінок з віковими змінами шкіри?
Скажу чесно, я іноді я й сама купую собі засоби, які, начебто, призначені лише для певного віку – після 40, після 45, після 50… Коли антивіковий засіб хороший, то я не стримую себе і “роблю вигляд”, що це моя категорія:)
NIVEA Q10 – це серія, яка призначена для жінок зі шкірою, що вже має зморшки (перші чи вже сталі – не важливо), потребує більше пружності та еластичності. Головний компонент – коензим Q10, який, власне, міститься у нашій шкірі та відповідає за антиоксидантний захист та запобігає передчасному старінню. Коензим Q10 у засобах NIVEA відповідає за вироблення колагену і еластину, тому є всі шанси позбутися дрібних зморшок, повернути шкірі трішки об’єму та позбутися тьмяності. Але все це, звичайно, досягається методом тривалого догляду, хоча сам бренд обіцяє перші видимі результати вже за 4 тижні.
Давайте все ж заглянемо в арсенал NIVEA Q10. Чим користується моя мама та чи задоволена вона цими засобами?
Денний крем: NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Day Cream SPF15
Цей крем люблю навіть я. Мені подобається його текстура і аромат, а коли мама його наносить, то я бачу гарний результат, бо шкіра стає візуально зволоженою та сяйливою. Як на мене, це найкращий ефект від денного крему.
Плюс цього засобу в наявності сонцезахисний фільтрів, бо окремо санскрін мама використовує не часто, хоча й живе в середземноморському кліматі. Ну, це наші мами… Але об’єктивно, мама виглядає класно на свій вік. Цей крем вона використовує не вперше і любить його за легку текстуру, яка швидко поглинається та дає приємні відчуття.
Окрім коензиму Q10 формула так ож збагачена креатином для стимуляції вироблення природних колагену та еластину. Потенційно це корисний компонент для шкіри, яка втрачає пружність і, м’яко кажучи, вже пізнала вікових змін у вигляді зморшок. Можливо, більш еластичною і молодою вона не стане, але буде зберігати поточний вигляд тривалий час і не старіти ще більше в такому ж темпі.
Крем дуже гарно лягає під макіяж і не скочується, як це роблять деякі дорожчі засоби:)
Нічний крем: NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Replenishing Night Care
От хто б що мені не казав, а я завжди вважатиму, що нічний крем має обов’’язково (!) бути в арсеналі жінки, яка хоче зберегти молодість шкіри. Денний крем ніколи не дасть того живлення, який може дати нічний. До того ж, засіб з SPF на ніч може стати причиною виникнення комедонів, якщо шкіра до цього схильна. Звісно, глобальної шкоди від “нічного SPF” не буде, але в мене є ще один аргумент. Нічні креми завжди мають більшу концентрацію активних компонентів і густішу текстуру для більшого живлення.
Нічний NIVEA Q10 мама дуже хвалить за його не жирну текстуру, яка не залишає плівки. По швидкості вбирання вона така ж, як і у денного, але відчутно краще живить. Формула тут з тими ж активними компонентами, але, підозрюю, що тут більша їх концентрація.
На ранок шкіра м’яка, але видимого результату щодо зморшок мама не помітила. Тут вона надала перевагу Revitalift Lazer від L'Oreal, і я розумію чому: в ньому є ретинол.