M O N D ✨️

Тіні на усі випадки життя

Тіні на усі випадки життя

У палетці Sweet as Honey бачимо гарне поєднання: якості, вартості, кольорів та пакування. Моя палетка служить вже давно, ціна була в межах 300грн.

Палетка розміром 20*13 см. Знаходилася в коробочці, яка відповідає зовнішньому оформленню самої палетки. Зі зворотного боку є повний опис англійською мовою.

Термін придатності: 24 місяці після відкриття.

Назва "Sweet as Honey" ідеально описує флет-дизайн палетки. Забарвлення поверхні має найніжніший градієнт від коралового до персикового відтінку.

Крім того, палетка має дзеркало. А це ще більше додає їй цінності. Можна використовувати будь-де.

Тіні на усі випадки життя
Тіні на усі випадки життя
Тіні на усі випадки життя
Тіні на усі випадки життя

У палетці 18 відтінків. Тут зібралися відтінки на будь-який випадок життя. : нюдові, яскраві, матові, спаркли. Кожен колір має підписану назву, що виглядає цікаво.

Для мене особливо важлива наявність світлого відтінку (база для тіней) та чорного (його часом наношу на міжвійку).

І хоч не часто роблю сяючі макіяжі, спаркли не залишають мене байдужою. По-перше, у них класна пігментація. По-друге, вони комфортно носяться на повіках. По-третє, які ж це гарні відтінки. Особливо цікаві фіолетові: один блискучий фіолетовий, а інший - фіолетові блискітки разом з темно-фіолетовим, майже чорним, фоном.

Матові відтінки теплі, гарно підходять для повсякденного макіяжу. А ще, ці відтінки особливо актуальні восени.

Текстура хороша, переважно рівномірно розподіляється. Стійкость гарна, не скочуються. Темні кольори можуть трохи осипатися через кілька годин, то треба поглядати у дзеркало.

Загалом, непогана палетка. Наразі часто роблю макіяжі саме з нею. Думаю, тут точно буде чимало пустих віконечок (хоча не часто використовую тіні повністю).

__________

Sweet as Honey Focallure 18 Color Eyeshadow Palette