Yana Osyka

rom&nd Juicy Lasting Tint Riped Fruit, 19 Almond Rose

rom&nd Juicy Lasting Tint Riped Fruit, 19 Almond Rose
rom&nd Juicy Lasting Tint Riped Fruit, 19 Almond Rose
rom&nd Juicy Lasting Tint Riped Fruit, 19 Almond Rose

Пакування симпатичне, в кольорі тінту. Пластик доволі якісний. Та й пензлик зручний, щоб вимальовувати контур губ. Для першого ознайомлення я обрала відтінок 19. Хотілось ягідного, але не занадто яскравого, все ж таки осінь вже.

19 Almond Rose - нейтральний рожевий в який вмішали трохи бежевого і прибрали зайвої яскравості. На свотчах виглядає симпатично, а ось на вустах якось звичайно. Залежно від макіяжу та освітлення колір стає більш рожево-ягідним чи більш блідим. Особливо велика різниця в нанесенні кількості продукту. Хочете яскравіше - наносите 2-3 шари, якщо легше - достатньо привести один раз. Але тут є нюанс, чим тонше шар, тим більше колір стає нерівномірним. Тобто легкий нюдік тут не вийде.

Тінт має злегка хімозний солодкий аромат кавуна. Хто не любе запахи в косметиці - вам не сюди. Якщо наношу забагато продукту, то в роті починає трохи гірчити. Це проходить через кілька хвилин, але всеодно не дуже приємно.

З веселого коли тінт опиняється на вустах присутнє відчуття легкого холоду. Такого я ще не відчувала. Цікаво і незвично. Приблизно через годину вініловий фініш пропадає і залишається сам тінт. Він світло-рожевий, на моїх губах його майже не видно.

Здається що ця перша спроба була не зовсім вдалою. Не унікальний відтінок і гіркуватість в роті засмучують мене. Але цікавий фініш і незвичний експіріенс кажуть мені: “Купуй ще”. Ось я і замовила для порівняння тінт від Dinto. Спойлер - він значно краще і про це буде наступний огляд.