tt.assya

Мій відгук: чарівна палетка GlamBee My Wings Butterfly Effect 01

Мій відгук: чарівна палетка GlamBee My Wings Butterfly Effect 01

Палетка тіней GlamBee My Wings Butterfly Effect 01 вразила різноманіттям відтінків! У ній зібрані як яскраві, так і базові кольори, що робить її універсальною для будь-якого макіяжу.

Endromis Versicolora, Starlight, Neozephyrus Querscus, Pavomulcus, Winking та Pavo Muticus мають чудовий блиск, що додає макіяжу виразності та елегантності.

Machaon, Marine, Polymmatus Icarus та Ripe Berry мають непогану пігментацію, але відтінок Pink Story розчарував, оскільки має погану пігментацію і не тримається на повіках.

Palaemon, Attacus Atlas і Arethusana Arethusa ідеально підходять для повсякденного макіяжу. Вони легко наносяться і створюють природний вигляд.

Мені подобається, що ця палетка поєднує в собі яскраві, шимерні та пастельні відтінки, що дозволяє замінити кілька палеток, якщо потрібно взяти її з собою в подорож. Також подобається, що в палетці є доволі нормальне дзеркало для розміру палетки, і його зручно використовувати. Палетка приємна на дотик, має компактний розмір. Рекомендую всім, хто шукає універсальне рішення для макіяжу!