YuliHrytskoff

Зміцнюючий крем для шкіри навколо очей проти зморшок NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Eye Cream

Зміцнюючий крем для шкіри навколо очей проти зморшок NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Eye Cream

Окрім денного (https://club.makeup.com.ua/post/52720/) та нічного (https://club.makeup.com.ua/post/52915/) кремів, до лінійки антивікового догляду за зрілою шкірою NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle входить також Зміцнюючий крем для шкіри навколо очей проти зморшок NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Firming Eye Cream, про який і йтиме мова у даному відгуку.

Крем розфасований у мініатюрну напівм’яку тубу білого кольору, в якості дозатора – практичний «носик». Туба, у свою чергу, була упакована в картонну коробочку зі всіма необхідними відомостями про засіб на її зворотній стороні.

Склад крему відносно непоганий – із корисних для шкіри компонентів – зволожувачі, антиоксиданти, емоленти, є й санскрін; проте є й велика кількість суто технічних компонентів.

Консистенція крему середньої щільності – він не дуже густий, але й повітряним я його також назвати не можу. При нанесені для повного поглинання потребує деяких зусиль.

Текстура однорідна.

Колір – класичний білий.

Запах відсутній.

Хоч крем по своїй текстурі й доволі легенький, проте, як я вже зазначила трішки вище, розприділяється по шкірі він не завжди легко, залишаючи поверх неї незначні білуваті розводи, тому для повного поглинання потребує додаткового масажу шкіри. Проте, після поглинання крему, на шкірі не залишається ні липкості, ні жирності, ні плівки, ні будь-яких інших негативних відчуттів, навпаки – шкіра достатньо зволожена, наче бархатиста на дотик, дрібні зморшки розгладжуються, виглядають наповненими.

Набряки, свербіж, чи будь-які інші негативні реакції крем в мене не викликав.

Декоративна косметика поверх крему не скочується, стійкість її не змінюється, тому крем можна використовувати як при вечірньому, так і при ранішньому догляді за шкірою навколо очей.

В цілому, гарний базовий крем для шкірі навколо очей, дуже універсальний і практичний – підійде для будь-якого типу шкіри, всіх сезонів та часу використання.