Лайтовий лосьон Mixa Ceramide Protect для зволоження атопічної шкіри

Лайтовий лосьон Mixa Ceramide Protect для зволоження атопічної шкіри

Привіт красуня🌸.
Сьогодні поділюся враженням від використання Зміцнюючого лосьйону з керамідами для дуже сухої шкіри тіла Mixa Ceramide Protect Body Lotion.

І так, моя шкіра тіла не була проблемною. І, якщо чесно, крем, лосьон для тіла я не любила, та і потреби не було. Але останні два роки я познайомилася, завдяки дерматологу і реакції мого організму на стрес з явищем "атопічна шкіра". І тут почалося... вивчення питання, шукання підтримуючої косметики, заспокійливе і тд. Питання доволі глибоке і 100% не закрите.
Так ось, лосьон мені порадила дерматолог, як аналог La Roche-Posay ( хоча дивилася по складу, то слово аналог там дуже гучно, але засіб спрацював і це добре).
Також додатково використовую Пом'якшувальний крем для сухої, загрубілої та нерівної шкіри обличчя та тіла CeraVe Smoothing Lotion For Face And Body. Він не кращий не гірший він просто інший)) Але про це пізніше.
*❗ Цей лосьон не підійде для дуже сухої шкіри, його не вистачить для супер зволоження. Я б сказала, що він для НОРМАЛЬНОЇ шкіри.

🍂Об'єм: 400ml
🍂Інгредієнти: мигдаль, олія ши (каріте), олії
🍂Формула засобу: без sls/sles, без парабенів, водяна, з гліцерином, зі спиртом
🍂Пакування: велика, біла туба, слющена з боків. Подача крему помпою, працює справно. Вся інформація про продукт представлена. Використовувати легко і приємно.

🍂Склад: AQUA / WATER, CETYL ALCOHOL, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, GLYCERYL STEARATE, DIMETHICONE, PEG-40 STEARATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / SWEET ALMOND OIL, CAPRYLYL GLYCOL, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, CITRIC ACID, GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL, HYDROXYPALMITOYL SPHINGANINE, 2-OLEAMIDO-1,3- OCTADECANEDIOL, SORBITAN TRISTEARATE, TOCOPHEROL.

Лайтовий лосьон Mixa Ceramide Protect для зволоження атопічної шкіри
Лайтовий лосьон Mixa Ceramide Protect для зволоження атопічної шкіри

🍂Лосьон: білого кольору, середньої густини.
🍂Враження від використання: наносити легко. Я роблю це після душу на майже суху шкіру, так поглинається дуже швидко і шкіра мега ніжна. Вбирається швидко, ніяких жирних плівок чи дискомфорту. Шкіра залишається зволоженою до наступного прийому душу. Загалом дія мене влаштовує цілком. Мої плямки атопічні (на гомілці там де резинка носків) майже зникли, немає відчуття зуду. Лосьон добре спрацював. Також атопічна шкіра на правій
долоні🙈 після миття рук теж наношу цей лосьон.
Виробником вказано, що у лосьйону гіпоалергенна формула, яка не містить ароматизаторів та барвників. Я не скажу, що не люблю гарні аромати від подібних засобів, але це перший продукт, який я використаю до кінця. Зазвичай аромат набридає на середині використання і хочеться щось нове, а тут ні. Це виявилося чудовим плюсом, не набридає і нічого не перебиває по інших ароматах👍🏻
Ну і відповідно, відсутність аромату ідеальною для людей з алергіями та чутливою шкірою.
Враження позитивні. Крем швидко всмоктується, не залишає жирного сліду, але при цьому ефективно зволожує та захищає шкіру протягом дня.
🍂

Наступного разу, після Mixa хочу спробувати Physiogel (теж рекомендував дерматолог).

Дякую за перегляд)