Vik_Sem

Joko Blend Oud Rosewood | Лінійка зі шлейфовим ароматом ПАЧУЛІ

Joko Blend Oud Rosewood | Лінійка зі шлейфовим ароматом ПАЧУЛІ

Затишна. Тепла. Зігріваюча. З терпким шлейфом пачулі.

Все це про серію догляду за тілом Joko Blend Oud Rosewood

Це благородний, гарний та вишуканий аромат. Якби це була тканина, то це був би чорний оксамит. В ароматі серії "Oud Rosewood" я відчуваю ту саму, землисту пачулі з м'якими шоколадними нотками.

Joko Blend Oud Rosewood | Лінійка зі шлейфовим ароматом ПАЧУЛІ

УПАКОВКА:

Спочатку, на бренд Joko Blend я звернула увагу виключно через фотогенічні баночки. Після ремонту у ванній, так хотілося наповнити її красивими флакончиками... А вже після знайомства з брендом покохала його за якісні продукти.

Флакон у гелю виконаний у ніжно фіолетовому кольорі зі щільного пластику. Кришечка фліп-флоп, закривається щільно, засіб у перевернутому стані не витікає. Об'єм складає 250 мл.

Етикетка прозора, мінімалістична на лицьовій стороні, містить всю необхідну інформацію на зворотній.

СКЛАД:

Aqua (Water), Sodium Cocoyl Isethionate, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sorbitol, Sodium Olivoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Rosa Damascena Flower Extract, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Glyceryl Oleate, Potassium Sorbate, Allantoin, Panthenol, PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropane Trioleate, Laureth-2, Citric Acid, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Sodium Chloride, Coumarin.

Збагачений активними компонентами: алантоїном, пантенолом і екстрактом дамаської троянди, гель сприяє відновленню та пом'якшенню епідермісу, усуває сухість і лущення.

Мені подобається, що в цьому гелі для душу є компоненти, що зволожують шкіру і відповідають за її відновлення. Той випадок, коли у засобі поєднується не лише очищення шкіри, а й догляд за нею.

Текстура та консистенція гелю цілком стандартні – прозора, рідко-текуча, помірно-густа. Загалом, без питань та нарікань. Цей гель мені подобається використовувати як із мочалкою, так і без. Він чудово піниться , з мочалкою звичайно ж пінка рясніша.

АРОМАТ:

Відразу після покупки, я якось не перейнялася особливо цим запахом. Була впевнена, що він зовсім не мій. Але чим більше я використовую гель Oud Rosewood , тим більше мені він подобається. Саме з приходом осініх днів, він показав мені свій багатогранний та насичений аромат. Рука тепер частіше тягнеться до нього.

Я люблю коли засоби для ванни дають гарну аромавіддачу та за цим пунктом, гель для душу 10 з 10.

З питань очищення тут все стандартно, немає жодних нарікань. Гель чудово очищає, не сушить, не стягує шкіру.

УПАКОВКА:

Типовий флакон, як і у геля цієї ж серії. Лаконічне оформлення. Мені воно дуже імпонує. Ще мені дуже подобається якісний дозатор, з механізмом, що блокується. На звороті, на етикетці вказана інформація про склад, виробник, термін придатності. Ну і звичайно є пару слів про самий лосьйон і активні інгредієнти, що входять до його складу: олія кокоса, пантенол, екстракти квітів Моной де Таїті та орхідеї сприяють відновленню та пом'якшенню епідермісу, дарують м'яке і тривале зволоження. Склад лосьйону мені подобається. Є базові живильні та ароматні олії. Також є й інші органічні компоненти, спрямовані на зволоження та живлення шкіри.

Своєю текстурою засіб виправдовує звання лосьйону для тіла. Дуже густа, біла, при розподілі по шкірі ніжна та повітряна.

Аромат дуже тонкий, гарний. Це все ті ж деревнні ноти ніжно змішані з квітковими нотами, делікатний, затишний аромат, відчутний більш активно аніж в гелі для душу.

Шкіра дійсно пом'якшена, вона стає ніжнішою. Але найголовніше – аромат надовго зберігається на шкірі. При чому він сидить не близько до шкіри, а має свій шлейф.

ЗАСТОСУВАННЯ та РЕЗУЛЬТАТ:

Із застосуванням немає питань. Після душу наношу чисту шкіру тіла. Лосьйон, не дивлячись на таку густу коністенцію, дуже добре розподіляється по шкірі тіла.

Його текстура ніжна, трохи повітряна, чудово ковзає як по сухій, так і трохи вологій після душу шкірі.

Після вбирання лосьйону, а це приблизно через 2-3 хвилини, на шкірі немає жирності та липкості. Тактильно, є відчуття догляду – ніжна шкіра, бархатиста, зволожена. Також, я відзначаю поживний ефект. Шкіра на тілі дуже довго зберігає вологу, вона зволожена та пом'якшена. Взагалі, такі штуки для тіла скоріше на холодну пору року, тому для глибокої осені та взимку, цей аромат та доглядові якості будуть ще прекраснішим і актуальнішим.

ПЛЮСИ:

  • Естетична упаковка;
  • Приємна ціна із знижкою;
  • Зручні дозатори;
  • Гарний склад;
  • Шикарний та нетривіальний аромат;
  • чудове очищення та догляд за шкірою;
  • Шлейфовий аромат.

МІНУСИ:

  • Для мене їх немає.

Я РЕКОМЕНДУЮ серію догляду за тілом Joko Blend Oud Rosewood