Аніта

Засіб для макіяжу очей та обличчя Patricia Ledo

Засіб для макіяжу очей та обличчя Patricia Ledo
Засіб для макіяжу очей та обличчя Patricia Ledo

Темп життя дійсно став якимось шаленим за останні кілька років, чи це тільки мені одній здається? Так чи інакше, я навчилася збиратися на роботу і фарбуватися за рекордно короткий час і можу сказати точно: краса не вимагає багатогодинного стояння перед дзеркалом. Останнім часом я не люблю надто яскравий макіяж але дуже полюбляю сяйво. Мені подобаються легкі тіні або сяючі хайлайтери, які додають звичайному макіяжові родзинки. Нещодавно я придбала одну універсальну новинку для макіяжу очей та обличчя від бренду Patricia Ledo. З цим засобом зручно створювати виразні та сяйливі акценти.

Пакування: пластикова кругла баночка, з прозорою кришкою. Додатково запакована у захисну плівку. Мінімальний дизайн, на звороті вся основна інформація.

Текстура легка, кремова, містить мікрочастинки, що відбивають промені світла, завдяки чому на поверхні покривів утворюється гарний блиск. Гарно тушується пензликом.

Переваги продукту

-Надає ніжного перламутрового сяяння.
-Лягає невагомим, однорідним шаром.
-Освіжає образ.

В лінійці 4 відтінки, всі сяючі, обрати було дуже важко. Обрала я тон 02 brilliance.
Засіб легко розташовується, він дуже добре підходить на роль хайлайтеру, але мені подобається використовувати його як тіні. Гарний акцент на очі, особливо в сонячний день. Краще наносити на якусь базу, тоді буде більш сяючим, без бази теж виглядає чудово, але більш ніжніше. Тримається добре, не скочується. Можно комбінувати з якимись матовими тінями. Тобто творити справжні чудеса. Засіб додає особливості в макіяжі без макіяжу.