Anna_feerie

Лосьйон для тіла з ароматом дорогої парфумерії

Лосьйон для тіла з ароматом дорогої парфумерії

Якщо в доглядовій косметиці для обличчя я надаю перевагу неароматизованим засобам, адже маю чутливу шкіру - то в засобах для тіла є де розгулятися парфзакоханій душі)). Ця лінійка надзвичайно дорого пахне, а ще має неабиякі технічні властивості, що робить її ідеальною на осінню пору. Приємна легка текстура, що легко наноситься та швидко вбирається, залишаючи шкіру зволоженою та оксамитовою на дотик. Якісні компоненти в составі, що піклуються не лише про візуал, а саме про пом'якшення, живлення та відновлення захисного бар'єру. А ще аромат... глибокий, деревинно-пряний з нотами троянди та карамельно-ванільним післясмаком💜.

Лосьйон для тіла з ароматом дорогої парфумерії

Любителі стильних дизайнів та бузкових відтінків також оцінять і візуал - баночки гелю та лосьйону з серії Oud Rosewood гармонійно виглядають у ванній кімнаті і до них постійно тягнеться рука (ну а коли, як не восени, насолоджуватися солодкувато-терпкими деревинними ароматами)?

В складі є кокосова олія, каприлові тригліцериди, пантенол та екстракти орхідеї та Моной де Таїті, тож після банних процедур не тільки розслаблення та чистота, але й зволоження та живлення шкіри гарантовано😎.