O’Ostah

Що робити, коли вимкнули воду?

Що робити, коли вимкнули воду?
Що робити, коли вимкнули воду?

Щоб я раніше вийшла з дому з несвіжою головою? Та ніколи! Але вік та обставини беруть своє. Рукам довелось стати рівнішими, а фантазії - розвинутись. Усі зачіски робились буквально по три хвилинки, якщо витратити 10 - можна зробити більш досконало. Тому робіть знижку на швидкість😉

Це моя фаворитка. Роблю у будь-якій незрозумілій ситуації, навіть без дзеркала. Єдине - прибираю "сторчики" павутинкою чи пінкою. Добре, якщо під рукою є щітка. Якщо ж ні - можна зробити навмання і все рівно буде вишукано.

До речі, про улюблену павутинку писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/499/

Якшо потрібно сховати довжину - користуюсь цим лайфхаком. Я вже доросла до аксесуарів, тому можу прикрасити витвір шовковим бантом. Але і без нього зачіска топ.

Цей прийом я використовую у критичній ситуації, коли потрібно вискочити з дому, а волосся у жахливому стані. Якщо все дуже погано - стрічку не розправляю. На жаль, моя улюблена нюдова десь загубилась, тому за основу взяла квітчасту. З однотоном має більш стильовий вигляд. На відео я заплела косу. Але можна просто лишити низький хвостик.