O’Ostah

Tigi Bed Head Manipulator Styling Cream

Tigi Bed Head Manipulator Styling Cream
Tigi Bed Head Manipulator Styling Cream

Я - жертва трендів ТікТоку. Тому коли побачила павутинку, яка розгладжує пухнастість, просто не змогла її не спробувати. Моє волосся вже багато місяців не було на процедурі кератинування, тому інколи, при вологій погоді або через лінощі,  воно виглядає неохайно. Кляті "сторчики"! Чи вдалося тягнучці з ароматом гумки приборкати моє волосся - читайте далі.

  • Жорстке, сиве, фарбоване;
  • Достатньо густе;
  • Завдяки правильному догляду непогано вкладається феном і брашем (від прасочки я майже відмовилась);
  • Не переносить вологості - починає завиватись і ставати дибки;
  • Як писала вище - раніше був кератин, але зараз не маю змоги потрапити до майстрині, тому шукаю “приборкувачів”.
  • Tigi Bed Head Manipulator - паста для текстуризації та моделювання волосся з легким матовим ефектом. Забезпечує надійне укладання без ефекту обтяження. Розгладжуючи кожну волосину, надає зачісці свіжого і доглянутого вигляду, робить волосся м'яким, шовковистим і слухняним. З її допомогою легко надати волоссю потрібну форму на цілий день. Паста призначена в тому числі для використання на довгому волоссі, дозволяючи створювати навіть найскладніші зачіски.

Але павутинка економічна, це не той випадок, коли потрібно припорошуватись повністю. Моєї павутинки вистачить ще на місяць (мию голову через день), тому сміливо можу віднести її до “порожніх баночок”. Продукт я полюбила і вже придбала новий на зміну.

Я часто чула, що інші, більш бюджетні павутинки, погано тягнуться і зліплюють пасма. Це точно не про Manipulator . Кремова текстура ніби тане в долоньках і перетворюється на малесенькі павутинки вже через пару хлопків. Аромат - фруктова гумка. Я відчуваю його на собі пару годин, він дуже “інтелігентний” та без натяку на хімозність.

Виробник пропонує два варіанти: на підсушене волосся перед укладкою або на сухе, як завершальний етап. Мені більше до вподоби друге. Я розподіляю маніпулятор не тільки по довжині, а й на тім’яну зону, бо саме там мене найбільше бісить пухнастість. При цьому на об’єм це ніяк не впливає -  жодної жирності і липкості, навіть на другий день волосся виглядає пристойно.

Мені важко давати поради щодо волосся, бо всі ми різні. Просто скажу - після моєї рекомендації Bed Head Manipulator придбали моя мама з короткою зачіскою та подруга із неслухняним каре. Вони також у захваті від “жуйки” і тепер не можуть без неї жити. Якщо не “пірнати” у павутиння, швидко і якісно розподіляти його щіткою - думаю, підійде кожному, хто хоче дисциплінувати волосся. Мабуть, я би не радила маніпулятор дівчатам із прямим волоссям. Але, думаю, вони у бік цього продукту навіть не подивляться, бо у них і так завжди ідеальна укладка.

Якщо цікаво почути мої враження - пишіть, із задоволенням поділюся!