Yana Osyka

Dinto Blur-Glowy Lip Tint, 213 Libertas

Dinto Blur-Glowy Lip Tint, 213 Libertas
Dinto Blur-Glowy Lip Tint, 213 Libertas
Dinto Blur-Glowy Lip Tint, 213 Libertas
Dinto Blur-Glowy Lip Tint, 213 Libertas

Пакування виглядає цікавішим ніж у rom&nd. Але погано що сфотографувати його нормально майже нереально, адже пластик практично весь чорний. Взагалі ці обидва тінти коштують бюджетно, а якість пластику значно вища. Хочеться за це похвалити азійських виробників.

В тінті Dinto також є солодкий аромат, але він не такий насичено-хімозний. Запах чогось легкого квіткового.

Спочатку я не могла зрозуміти цей колір. Він взагалі не такий як на фото виробника. Тут від холодного коричневого абсолютно нічого не має. Якщо цікаво, погугліть відтінок 213 Libertas, а потім подивіться на мій свотч. Так, я трохи засмутилась, адже очікувала іншого. Але чим більше змивається моя засмага, тим більше він подобається мені. З мінусів, колір не універсальний. Треба прям продумувати макіяж з ним, особливо це стосується рум'ян. Ношу тільки з Make up by Mario Soft Pop Powder Blush у відтінку Desert Rose. Вони такі ж осінні, трохи пожовклі як і цей тінт. Вайб один, тому мені до вподоби.

За текстурою тінт Dinto подобається більше. Він менш “вологий” і більш цупкий. Його легко нанести рівномірно, та й загалом відчувається приємніше. В роті не гірчить.

Так само після години бачу на губах тінт. Він значно насиченіше і дуже мені пасує.

Отже, десь на п'ятому макіяжі я відчула закоханість до цього продукту. Хочеться ще придбати відтінок 121, там взагалі настрій “сніжна королева”.

Мені дуже сподобалась текстура у Dintо, вона легша і тонша. Відтінок чудовий, підійде під класичний осінній настрій. Він складний і незвичайний. Описати я його не зможу, тому просто подивіться фото. Особисто для мене, формула значно комфортніша ніж у rom&nd. В хотілках ще тінти від Peripera. Це незвичні продукти, в мене з'являється відчуття наче я досліджую новий світ, в якому є щось схоже, але при цьому таке інше…