Lily♥️

РОЗКІШНИЙ АРОМАТ ДЛЯ ДОМУ AVENUE des PARFUMS HOME

РОЗКІШНИЙ АРОМАТ ДЛЯ ДОМУ AVENUE des PARFUMS HOME

Коли я впереше відкрила цей дифузор, доречі пакування тут теж просто нішевого рівня! Дуже вишукано і стильно водночас! Навіть якість самих паличок). Отож коли відчула аромат впереше то повірте дівчата, була приємно здивована!

Bulgarian rose & Wood – болгарська троянда та дерево, якщо перекладати дослівно назву. Цей аромадифузор належить до квіткового деревних ароматів, відчувається дуже розкішно!

Він не про гучну троянду, а саме прослідковується амбровість, пачулевість, теплий сандал, шафран, а троянада тут досить пряна і гурманська.

РОЗКІШНИЙ АРОМАТ ДЛЯ ДОМУ AVENUE des PARFUMS HOME

Найприємніше мені та найкомфортніше відчувається цей аромат саме у ванній кімнаті. Хоча насправді, аромат чудово підійде і для вітальні, і для будь-якого простору, куди тобі хочеться додати вишуканості, затишку і неперевершеного приємного аромату!

Інтенсивність аромату тут хороша, 4 палички, що йдуть в комплекті цілком достатньо для ванної кімнати.

Також помітила, що коли в кімнаті тепліше, аромат відкривається більш амброво-сандалово, а коли прохолодніше виступає на перший план пачулевість.

Для кращої ароматизації, палички бажано перевертати раз на тиждень, але я інколи перевертаю і через два дні) якщо мені хочеться більш насиченого аромату для настрою.

Аромат не набридає! Що дуже приємно) Він вийшов навіть приємніший ніж я могла очікувати)

Це дорогий нішевий аромат по звучанню! Виконаний дуже стильно: пронизаний глибокою чуттєвістю, яка є водночас м’якою та потужною, тому точно рекомендую!

Дуже пишаюся нашим українським брендом Avenue des Parfums, а їх напрямок аромадифузорів Home заслуговує особливої уваги! 🌹