ssvlvva

JOKO BLEND преміум альгінатні маски

Давайте спочатку глянемо що пише про маску Joko Blend

"... Завдяки своєму цілющому складу, маска виконує миттєву заспокійливу й протизапальну дію, насичуючи шкіру корисними мінералами, а також запобігає появі дрібних зморшок."

Так стає зрозуміло що альгінатна маска дає нам заспокійливий ефект і має протизапальну дію. Альгітні маски робляться з альгінат натрію, який отримують з бурих водоростей. Він має застигати на обличчі, утворюючи щільну плівку і бренд попереджує нас про це.

Diatomaceous Earth (Діатомова земля), Sodium Alginate (Альгінат натрію), Calcium Sulfate (Сульфат кальцію) використовується як загусник, не несе значного впливу на шкіру, Sodium Pyrophosphate (Пірофосфат натрію) може викликати подразнення у деяких людей при використанні в високих концентраціях, Aloe Vera Powder / Aloe Vera Extract (Порошок і екстракт алое вера) інгредієнти відомі своїми заспокійливими, зволожуючими та загоювальними властивостями, Tocopheryl Acetate (Ацетат токоферолу) форма вітаміну Е, Retinyl Palmitate (Пальмітат ретинолу) форма вітаміну А. Однак ретинол може бути подразником для чутливої шкіри, особливо якщо використовується надмірно або під час сонячної активності без захисту SPF, Green Tea (Camellia) Sinensis Extract (Екстракт зеленого чаю) підходить для боротьби з акне та подразненням, Mica (Слюда), Titanium Dioxide (Діоксид титану), Ultramarines (Ультрамарин) вони безпечні для шкіри, але важливо уникати вдихання дрібнодисперсних порошків. Parfum (Ароматизатор) може викликати подразнення у чутливих людей, особливо якщо в складі є синтетичні ароматизатори.

Висновок:

Загалом, склад виглядає досить корисним для шкіри завдяки наявності зволожуючих, антиоксидантних і заспокійливих інгредієнтів, таких як алое вера, екстракт зеленого чаю і вітаміни Е та А. Проте варто бути обережною з ретинолом (Retinyl Palmitate) і ароматизаторами, особливо якщо у тебе чутлива шкіра

Ми маємо порошок світло-зеленого кольору з досить приємним запахом. За інструкцією ми маємо 20 г маски висипати в окрему суху посудину і додати 40-50 г води температурою 20-25 градусів. Будьте обережні, бо після розмішуванння і нанесення, вона швидко застигає і добавити води більше ви не зможете. Мені маски вистачило на себе і на хлопця, хоча шар я наносила не маленький. "... На очищене обличчя нанести маску за допомогою шпателя (пензлика) густим шаром й залишити на 15-20 хвилин до повного висихання."

Через 20 хвилин маска чудово знялась шаром. Я не відчула зволоження, але мої пори стали світлішими і шкіра стала дуже еластичною, тому думаю що вона була задоволена. Не було ніяких негативних реакцій, а "воспалені" прищі на щоці трішки заспокоїлись.

Тож підсумувавши:

Ціна: 10/10, не дорогий сегмент, я б сказала навіть дешево

Склад: 9/10 ароматизатор і ретинол можуть викликати подразнення

Якість: 10/10 відбілила пори, шкіра стала дуже мягкою і без подразнень