Маски від FarmStay або як я ''псіхонула''

Маски від FarmStay або як я ''псіхонула''

Маскам я ніколи не надавала уваги, а дарма. 🤣

Завжди думала, що це марна трата грошей. Але, читаючи відгуки, бачати результати жінок та дівчат вирішила і собі замовити кілька штук.

А кілька штук переросло у аж 8 😀

Тому розповідати буду по порядку про кожну з них. Тут у дописі буде про 4, які я вже випробувала на собі.

Маски від FarmStay або як я ''псіхонула''
Маски в�ід FarmStay або як я ''псіхонула''
Маски від FarmStay або як я ''псіхонула''
Маски від FarmStay або як я ''псіхонула''

Всі маски однакові по розміру та кольору (фото 3), тому не буду кожну сюди добавляти. На моє обличчя вони трішки великі, але я вважаю це плюсом, адже і підборіддя піддається ''екзикуціям''.😂

На кожній масці ззаду є рекомендації корейською та англійською, інформація подібна, тож покажу вам фото останньої.

Всі, які я пробувала, виробник рекомендує тримати 15-20хв. Так я і робила.

Далі буду розповідати більш детально про кожну та свої враження.

Склад маски:

Water, glycerin, Methylpropanediol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Borago Officinalis Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Ciitrofortunella Microcarpa Fruit Extract(1,000ppm) Butylene Glycol, Carbomer, Triethanolamine, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, fragrance

Результат: зволожена, насичена шкіра. Приємний аромат цитрусу, не різкий та взагалі відчуття ніби ти кореянка 😂(якщо чесно, то від усіх масок таке відчуття). Рідини у пакеті достатньо і вистачає також і на шию та зону декольте.

Інформація на сайті: Основним активним інгредієнтом Farm Stay Visible Difference Mask Sheet Acerola є унікальний екстракти ацероли – барбадоської вишні, в якому міститься висока концентрація вітаміну С і вітамінів групи В. Дія б'юті-продукту направлена на інтенсивне зволоження шкірного покриву, ефект ліфтингу, зменшення глибини зморшок. Маску можна використовувати для експрес-догляду за шкірою обличчя, а регулярне застосування – 3-4 рази на тиждень, забезпечить виражений омолоджувальний ефект.

Особисті враження: дуже смачний запах. Навіть моя донька собі її захотіла. Також багато рідини, котру я і на руки, і на декольте розмазувала. Після маски шкіра наповнена, свіжа, охолоджена (хоча у холодильнику я не тримала її). Загалом дуже класний результат. 😍

На жаль, фото цієї маски забула зробити.

Склад: Water, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Methylpropanediol, Phenoxyethanol, Polysorbate 80, Carbomer, Triethanolamine, Trehalose, Betaine, Allantoin, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Fragrance, Litchi Chinensis Fruit Extract(500ppm), Camellia Sinensis Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Centella Asiatica Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, Chlorphenesin, Alcohol

Особисті враження: запах чудовий, не нав'язливий та приємний. Сама маска мені здалась густіша ніж інші, від чого і рідини трішки менше ніж у інших, але все одно багато. Результат - темні кола зменшились під очима, а шкіра насичена, зволожена та пружна. 🤩Ця маска мені дуже сподобалась.

Саме ця маска на фото, де я показую, як вона виглядає, адже саме перед тим, як писати допис, я її нанесла на обличчя.

Інформація на сайті: - зволожує суху і зневоднену шкіру обличчя;
 - забезпечує живильну дію;
 - чудово освіжає і тонізує;
 - завдяки кофеїну покращує мікроциркуляцію крові;
 - вирівнює колір і тон шкіри;
 - додає здоровий і доглянутий вигляд;
 - нормалізує гідробаланс у клітинах дерми;
 - сприяє уповільненню процесів старіння;
 - підвищує пружність і еластичність;
 - не залишає липкого нальоту;
 - добре сприймається шкірою всіх типів.

Мої враження: маска чудова для тих, хто не любить запашні продукти та різкі запахи. Вона не має майже запаху, взагалі. Також багато рідини має та гарно зволожує, але вже після зняття, мені здалось трішки сушить шкіру, хоча, як ви бачите на фото її багато залишилось, вона не повністю ще поглинулась.

Загалом я дуже задоволена даними масками, функції свої вони виконують добре, кожна по-своєму і кожна на певні потреби. Для себе я поки виділила з лічі, з екстрактом ацероли та з екстрактом каламансі.😇 Адже маска з зеленим чаєм трішки підсушує, не знаю, чи буду замовляти її ще раз.

А от решту так. 😍

P.S. Допис готувала кілька тижнів, тобто маски я наношу всередньому 1-2 рази на тиждень, не більше. 😉

Також буду пробувати і інші з тих, що вже придбала, тому 2 частині допису бути. 😊