Sofiia_Ts

Рум'яна для обличчя LN Pro 104 Berry

Рум'яна для обличчя LN Pro 104 Berry

Чому такий заголовок? Бо в Ln Pro дуже часто міняється продукт і відтінки, в мене це уже було з їх бронзером-скульптором, який був на хайпі десь півроку назад. Виявилось перша партія була ідеально холодного підтону, а після тільки теплий бронзер, і це все під одним номером.

З цими рум'янами така ж ситуація, на початку їх випуску це були яскраві пігментовані відтінки, і упаковка була інша - червона.

Зараз це рум'яна, які досі мають непогану пігментацію, але всі відтінки ніби втратили насиченість, стали більш блідими. Але чи це погано?

Я б сказала ні, бо тепер ними легше користуватись, не лягають плямами, і що важливо, підійдуть світлій шкірі.

Бо я власниця досить світлої блідої шкіри, і я обрала найтемніший відтінок 104 Berry. Обрала його, бо свотчила півроку назад і моя сестра взяла цей колір, і він був більше з темною розовинкою, а зараз знов інший мені прийшов! Тому вам рекомендую не орієнтуватись взагалі на фото з сайту, бо вони абсолютно не відповідаюсь дійсності. Або дивіться по відгуках, а найкраще зробіть свотчі в офлайн магазинах.

Давайте детальніше про продукт:

Рум'яна для обличчя LN Pro 104 Berry

Рум'яна мають мініатюрну круглу форму, пластикове рожеве пакування та об'єм 2,5 грами. Насправді це мало, але взагалі це достатньо, щоб вони не залежувались в косметичці.

Кришечка щільно закривається, але по досвіду подруги, вона починає гуляти з часом. Але загалом, набагато краще, ніж у Lamel.

Текстура шовковиста та сатинова, читала, що багатьом нагадує крейду, щось таке справді є, але мені більше нагадує як компактну пудру. І без аромату.

Пігментація висока, на світлій шкірі буде більш замітний, але на мені потрібно навіть більше нанесення ніж зазвичай.

Колір тут абсолютно не ягідний 😄 Все таки він більше йде в теплоту, в персиковий відтінок, але і гарно освіжає обличчя. Думає він має гарну здатність підлаштовуватись під підтон.

Склад тут тоже міняється постійно, всюди по сайтах різні. Якщо аналізувати з упаковки, він містить і тальк, і комедогенні компоненти. На щастя, він комедонів у мене викликав.

Рум'яна добре підійшли мені по відтінку, шкіра у мене світла, нейтрального підтону. Проте я очікувала інший відтінок. Для білосніжок буде запігментований, в лінійці радила б 102 відтінок для вас.

Нанесення легке, трошки пилять, але не надто. Мені найбільше сподобалось наносити пушистою, не щільно набитою, кісточкою з синтетичного ворсу. Вони легко тушуються та розподіляються, особливо якщо перед цим нанести пудру!

От стійкість залежить від тону і фіксації. На тональному в мене вони тримаються цілий день, на голій шкірі зникають майже одразу.

Думаю це залежить від типу шкіри, на сухій можливі не будуть триматися.

Рум'яна Ln Pro добре підійшли мені для щоденного макіяжу і мого підтону. Проте вони вартують своєї ціни через свою стійкість та об'єм.

Я б радила їх взяти на знижці десь до 100 грн, бо з кольором важко вгадати і бренд часто міняє відтінки, от я на жаль не вгадала з кольором, який хотіла. І щось мені здається що це або брак, або наклеїли не той колір, бо по фото відгуків виглядає наче це 103 колір, а не 104.

Але загалом це суперовий бюджетний варіант рум'ян для світлої шкіри, бо відтінки природні та красиво лягають.