Pilirina 💛💙

Чисті емоції разом з BIOselect

Чисті емоції разом з BIOselect
Чисті емоції разом з BIOselect

Pure Olive Oil Soap дає набагато більше, ніж просто відчуття чистоти. Ковзання руки по тілу з ароматним бруском мила виглядає набагато естетичніше , ніж спроба видавити з помпи пластикової пляшки останню краплю гелю. Для мене якісне брускове мило ручної роботи та гель у порівнянні - як паперова книга та електронна.

Памʼятаю у дитинстві мама завжди зберігала в шафі брусок духмяного мила. Щоразу, коли її відкривала, кімнату огортав легкий аромат чистоти. Люблю згадувати ці моменти! BIOselect нагадав про ці миті дитинства.

У цьому твердому шматочку є щось романтичне та чарівне. Коли один дотик перетворює мило на ніжну хмарку відчуваю особливі тактильні емоції. А природній цитрусовий аромат зводить із розуму своїм натуральним звучанням.

Рідка текстура гелю вислизає з рук, а класичне мило BIOselect Pure Olive Oil Soap відчувається довго, граючи на всіх почуттях одразу: його можна почути, побачити і помацати – як сторінки улюбленого роману, який прочитаний не раз, але повертатися до нього завжди приємно, щоб знову насолодитися сюжетом.

Натуральне оливкове мило з календулою та маслом карите має безліч визнаних експертами сертифікатів: Cosmebio, Cruelty Free, Ecocert, Іcea, Vegan, які підтверджують його екологічність та безпечність. Формула засобу не містить вазеліну та силікону. Чиста органіка! Воно не містить шкідливих речовин, тому ідеально підходить для діток.

Формула складової розроблена провідними грецькими експертами за традиційною технологією на основі натуральних олій оливи, каріте та екстракту календули. Завдяки цим компонентам продукт дбайливо і м'яко очищає шкіру від накопичених забруднень і залишків шкірного жиру. Також склад збагачений екстрактом лікарськоі рослини діктамеліі, яка заспокоює роздратовані ділянки шкіри має загоювальні та тонізувальні властивості, тому алергікам щиро раджу придивитися до Pure Olive Oil Soap.

Крафтова коробочка, всередині мило загорнуте у додатковий шматочок паперу. На лицьовій стороні бруска видавлений логотип бренду. Дизайн зі смаком. Виглядає естетично та привабливо. Приємно відкривати і вдихати натуральний аромат із нотками масел.

Для мене і мого малюка BIOselect Pure Olive Oil Soap перетворив щоденні водні процедури у справжній ритуалах краси і здоров'я. Кожного разу маленька ручка тягнеться у ванній кімнаті до цього величезного брусочка, який, до речі, майже не розкисає у мильниці. Щиро раджу познайомитися самим і своїх діток із цим шматочком чистої насолоди від грецьких експертів, яке варте сотні тисяч сучасних гелів.