Anna_feerie

Золота сироватка для надчутливої шкіри

Золота сироватка для надчутливої шкіри

За останній рік я спробувала багато різних засобів, спрямованих на боротьбу з почервоніннями і відновлення шкірного бар'єру та маю сказати, що вони дійсно дали ефект та суттєво зменшили мою "помідорність")). Але цей золотий серум зумів здивувати мене і повернути віру в більш дорогий сегмент засобів, бо продукт справді направлений на укріплення імунітету шкіри та працює з такою непростою проблемою, як розацеа.

Золота сироватка для надчутливої шкіри
Золота сироватка для надчутливої шкіри

Він зачепив мене дуже детальним описом на сайті виробника, а саме впливом на мітохондрії клітин. Як людина, захоплена нутріціологією та біохакінгом, я добре знаю, що без енергії неможливе нормальне функціонування жодної з систем організму, а енергію виробляють саме наші мітохондрії.

Такого дійсно грунтовного та глибокого підходу до відновлення функцій епідермісу я ще не зустрічала, навіть в корейців не бачила подібних засобів. Тому моя цікавість переросла в повноцінне використання, результатами якого хочу поділитись далі🥰.

Мені подобається пакування сироватки, помповий дозатор, що унеможливлює потрапляння повітря, це найкращий варіант для сироваток. Також виробник потурбувався про нашу дорожню косметичку і додатково поклав маленьку баночку, в якій зручно перевозити невеличку кількість засобу (ну, або ж поділитись з мамою/сестрою/подругою, в мене якраз для цього такі мініатюрки)).

Щодо складу, то він так само цікавий, дивіться самі:

💛 ніацинамід - звужує пори, чинить себорегулючу дію, освітлює та вирівнює тон шкіри;

💛 гліцерин - потужний зволожувач, складова натурального зволожувального фактору;

💛 пантенол - провітамін В5, відомий своїми відновлювальними, пом'якшувальними та регенеруючими властивостями;

💛 ретініл пальмітат - складний ефір пальмітинової кислоти та вітаміну А, потужний антиоксидант, покращує синтез колагену та еластину та регенерує шкіру на клітинному рівні;

💛 глікосфінголіпіди - є компонентами клітинних мембран, що забезпечують захист від суворих умов у позаклітинному середовищі, таких як низький рН і деградуючі ферменти, а також сприяють створенню водопроникного бар’єру шкіри;

💛 папаїн - видаляє відмерлі клітини та стимулює оновлення епідермісу. Оскільки це білковий фермент, він впливає на активність ферментів нашох шкіри та усуває гіперкератоз.

Два активи для мене стали відкриттям, тому про них варто сказати окремо:

💚 Екстракт кори перуанської ліани Uncaria Tomentosa - рослинний компонент з потужними імуностимулюючими властивостями. Екстракт має унікальний вплив на фібробласти (клітини сполучної тканини організму, що синтезують позаклітинний матрикс). Функцією фібробластів є вироблення колагену, еластину, гіалуронової кислоти, а також факторів росту. Таким чином завдяки Uncaria Tomentosa стимулюється зростання основних клітин шкірного матриксу, що сприяє омолодженню. Крім цього інгредієнт має протизапальну, антиалергічну та антиоксидантну дію.

💚 екстракт планктонного мікроорганізму Artemia Salina - молекула, видобута з нього, має енергетичні властивості, захищає ДНК нашої шкіри, запобігає старінню, захищає від шкідливого впливу ультрафіолету. Фактично цей інгредієнт виступає основою для синтезу АТФ (повертаємось до наших мітохондрій та енергії), особливим є його вплив на синтез білків фібронектину та колагену, а також під впливом екстракту підвищується стійкість клітин шкіри до температурних стресів.

Я не з тих людей, кого легко зачарувати маркетинговими обіцянками та розповідями про чудодійне ластівчине гніздо чи іншу екзотику, натомість наукові дослідження щодо та екстрактів рослин дійсно мають для мене значення.

Сироватка не має аромату (за що окрема подяка від усіх чутливошкірих) та містить... золоті сяючі частинки! Оцей момент став для мене несподіванкою, чомусь вивчаючи склад я одразу не звернула увагу на слюду (mica). Знаю, що не всі полюбляють, коли доглядовий продукт блищить, але можу вас заспокоїти, що тут слюди зовсім небагато, на мій погляд таким чином виробник хотів підкреслити коштовність та цінність серуму. На шкірі блискітки не дуже помітні, навіть сфотографувати було складнувато (зауважу, що я використовую Piel Cosmetics Specialiste 4D Elixir DNA Of Youth саме в ранковій рутині, бо ввечері в мене кислоти🤗).

Для нанесення на обличчя достатньо 1 натискання на дозатор, якщо хочеться попіклуватись про зону шиї та декольте - то 2. Продукт наноситься та поглинається дуже швидко, не залишаючи жирного сліду або неприємних відчуттів. Закриваю сироватку своїм кремом від Najel, з яким вони ідеально подружились, тепер це моє улюблене комбо).

Спочатку я помітила доволі якісне зволоження та вирівнювання тону. А вже за кілька тижнів на мене чекала несподіванка у вигляді зменшення пор, підвищення тургору та укріплення судин. Що я маю на увазі?

Я регулярно ділюсь відгуками на догляд та декоративну косметику, де роблю макро фото на фронтальну камеру, тож подивившись мої відгуки ще півроку-рік тому можна побачити, що стан пор кардинально змінився. От прям дуууже. Вони наразі виглядають так, як років 20 тому)). І це все при тому, що за останній місяць я незаплановано схудла (як-то кажуть, у 18 років постройнішати на кілька кілограм це чудово, а коли тобі 2 рази по 18 з хвостиком, то вже й не дуже)). Справа в тому, що жирова тканина ніби натягує шкіру і таким чином надає їй пружності, тож коли ми втрачаємо вагу, то підкреслюються зморшки та шкіра стає більш втомленою на вигляд.

Так ось! Незважаючи на схуднення наразі в мене максимально пружна та еластична шкіра, вона така plump в хорошому сенсі)). А ще головний, на мою думку, спецефект цього засобу - він допомагає укріплювати судини, завдяки чому шкіра вже так не реагує на зміни навколишнього середовища. Раніше в мене було так: зранку я прокидалась з доволі однорідним тоном обличчя, а вже за 10-15 хвилин, коли починала готувати сніданок або чистити зуби, бачила, що шкіра червоніє. Така ж ситуація була при фізичних навантаженнях, зміні температури, про сонце й годі говорити - без СПФ та шляпи страшно було виходити на вулиці влітку.

А зараз я прокидаюсь з доволі рівним тоном... і протягом дня бачу, що він такий само світленький!😍. Зважте, фото на 2х фронтальної камери, в житті все це виглядає ще краще, а для людини з багаторічним досвідом розацеа - це взагалі перемога🤩. Тобто я займаюсь спортом - обличчя нормальне, бігаю з Тімоном в полі - воно не червоніє! Тому сказати, що задоволена, це нічого не сказати)).

Щодо вартості: можу відмітити, що я не так давно тестувала корейську космецевтику Cu Skin (це приблизно один ціновий діапазон). І Корея мене не вразила, так, сироватка зволожувала, так, пробіотики дуже корисні для зміцнення бар'єру, але навіть за 2 місяці я не побачила якихось значних змін. А тут я їх бачу, оточуючі їх бачать, сподіваюсь, ви також)).

Бажаю всім здорової шкіри!❤️