valeriajikia

Парфумерні викидушки. Сексуальні аромати для жінок.

Парфумерні викидушки. Сексуальні аромати для жінок.

1. Класичний Agent Provocateur - це дивовижне поєднання троянди та мускуса. Саме мускус дає ефект тваринної сексуальності, проте декому цей компонент нагадує зовсім не компліментарні запахи (мокра шерсть кішки чи навіть стайню для коней). Для мене ж рожевий провокатор - це відвертий, важкий, анімалістичний, збуджуючий аромат, який однозначно треба придбати знову.

Парфумерні викидушки. Сексуальні аромати для жінок.

2. Houbigant Quelques Fleurs l'Original Women - це більш спокійний білоквітковий аромат для жінок, в якому зібрано дуже багато ноток різноманітних квітів. Базові ноти проявляються в останню чергу і саме тоді відчувається амбра, мед та мускус. Свіжий, проте не легкий, стійкість відмінна, сподобається поціновувачам вінтажних ароматів і квіткових композицій.

3. Agent Provocateur Maitresse - це самий компліментарний мій аромат. Мускусний, пудровий і дуже жіночний. Не такий стійкий і голосний, як перші два описані мною аромати, проте відмовлятися від нього точно не стану. На самому дні маленьких флакончиків залишилося декілька крапель парфуму, але вони вже не виприскуватися з дозатора, тому я повністю зняла розпилювач та зовнішнє золотисте покриття за допомогою ножиць і просто залишила флакончики на відкритому просторі для ароматизації кімнати.