Осінній вініловий відтінок від Maybelline...
Дівчата, я не очікувала, що він настільки розкішний😍
Як ви вже здогадалися, я під великими враженнями від продукту і розумію, чому ці помади такі нашумілі 💋 У мене на губах стійка рідка матова помада для губ з глянцевим фінішом Maybelline New York SuperStay Vinyl у відтінку 50 Wicked
Пакування 💄
Перше, що привертає увагу - це гарне пакування з унікальним тисненням. Доречі, колір футляру відповідає відтінку самої помади💄 Але слід пам'ятати, що всі ми різні і на кожній з нас помада виглядатиме теж по різному 🙂
Аплікатор та аромат💄
Аплікатор радує своєю зручність, він дуже приємний до вуст і має ергономічний неведичкий розмір, тим самим забезпечує чіткий контур навіть у куточках губ💄
Аромат солодкий і апетитний 🤤 Я чую тут запах щойно спеченого "Шоколадного Фондану" 💄
Відтінок 💄
Найголовнішою перевагою для мене є вдалий відтінок помади , він неймовірно гарний 💄 Благородний червоний з вишневий підтоном, який так пасує цій осені😍 Він насичений і спокусливий 🤤
Доречі, перед використанням помаду слід збовтати, а ще її можна нашаровувати.
І все, можна любуватись розкішним, помірним глянцем на своїх ліпсах 💋
Стійкість та враження 💄
Скажу відверто - стійкість залізобетонна 💎 Вперше я нанесла цю помаду для конкурсного допису і за годину я мала йти до стоматолога, так от зтерти її було ще те випробування 🤭 Тому сміливо можете обирати її для важливої події і не переживати, що прийдеться поновлювати її кожні пів години 💄 Витримає навіть перекус 🔥
Що ж, годі й гадати, що я в повному ауті від Maybelline Vinyl. І безпер ечно раджу до придбання!
Хочу подякувати Чистикова Дар'я за такий доречний та крутезний подарунок 💋 Доречі, у неї безліч крутих дописів, заходьте ✨
Коментарі (0)