Nastina

Компактна крем-пудра для обличчя від Avon

Компактна крем-пудра для обличчя від Avon

Мої вітання! В серії AvonTrue від Avon є дві пудри: компактна матуюча та вирівнююча крем-пудра. Обидві варті уваги, я їх вважаю гарними продуктами. Але сьогодні мова піде про такий собі кушон, який випускався ще до того як це стало мейнстрімом. Так-так, мені здається що ця крем-пудра чимсь нагадує кушон. Адже кремову текстуру ми наносимо сухим спонжем.

Особисто я знаю багато людей які вже роками купують саме цю крем-пудру адже вона має нам замінити одразу три продукти: консилер, тональний крем та пудру. Зовсім нещодавно я її замовила, адже в мене якраз закінчилися всі тональні креми і я вирішила спробувати щось нове.

В наявності було дуже багато відтінків, серед яких я швидко обрала один з найсвітліших N1-10 Porcelain.

Запакована вона звісно люксово - акуратна чорна коробочка з стильними сріблястими літерами. Ну і сам футляр лаконічний чорний з фірмовим тисненням, дизайн незмінний впродовж останніх 10 років точно і це робить даний продукт максимально звичним нашому оку і ніби додає преміальності.

Компактна крем-пудра для обличчя від Avon
Компактна крем-пудра для обличчя від Avon
Компактна крем-пудра для обличчя від Avon

Спершу я спробувала нанести цей засіб на чисту шкіру, але швидко про це пошкодувала. Бо на непідготовану шкіру засіб лягає нерівномірно і підкреслює всі лущення та сухі місця.

А вдруге я вже нанесла свій денний крем для обличчя, почекала вбирання і вже зверху нанесла спонжем крем-пудру. Результат став набагато кращим і продукт мені дуже сподобався. Далі я продовжила робити макіяж і результат ви можете побачити на фото нижче ⬇️

Колір ідеально підійшов, покриття ідеальне! Бо пудру можна нанести будь-яким шаром від найтоншого до досить помітного. Можна спочатку, як консилер, її нанести на проблемні ділянки і вже зверху вирівняти тон повноцінним шаром на все обличчя. Загалом, мультифункціональна річ. Тому точно додаю до своєї щоденної косметички, адже продукт перевищив усі мої очікування!

Пишіть свою думку щодо продукту! А на цьому мій допис добіг до кінця, на все добре!