Nastina

Чоловічі парфуми від AVON та ORIFLAME: гідний аромат за доступну ціну!

Чоловічі парфуми від AVON та ORIFLAME: гідний аромат за доступну ціну!

Цього разу на огляд потрапили парфуми мого брата. Він досить довго обирав серед варіантів від різних брендів, але жоден із запропонованих варіантів йому не подобався, адже або шлейф був неприємний, або сама піраміда надто різкою. Йому хотілося саме концентрацію парфумної або туалетної води, щоб аромат все ж таки певний час тримався на шкірі. Тому легкі одеколони та місти він до уваги не брав.

І ось, одного дня, ми з мамою запропонували йому обрати якийсь парфум в AVON, він погортав каталог, подивився піраміди та зупинив свій вибір на Victory Gold🥇, що на той момент, 2,5 роки тому коштував 300 грн. А на додачу, на свята, йому ще подарували аромат від Oriflame, під назвою Venture Beyond. Його ціну я не знаю, думаю що на той момент також до 350 грн, зараз він не випускається, а його перша версія, просто Venture зараз продається на makeup.ua за 616 грн.

Туалетна вода Victory Gold був випущений в 2020 у форматі 75 мл

Верхня нота: Мадагаскарський Перець;

Нота серця: Екстракт Коріандра;

базова нота Ветивер.

Цей аромат, на мій погляд, свіжий та деревний.

Туалетна вода Venture Beyond випускався у форматі 100 мл.

Тип аромату: деревний, фруктовий
Верхні ноти: мандарин, диня, груша
Ноти серця: залізний дуб, каскалон, листя фіалки
Базові ноти: амбра, пачулі, гуаякове дерево

А цей аромат більш фруктовий, але ні в якому разі не солодкий, і не приторний, відчувається мандарин, дуб, фіалка.

Користуватися він ними почав одночасно, це була зима 2021-2022 і до сьогодні ми маємо майже порожні флакончики. Він з задоволенням користувався цими парфумами, а нам вдома було приємно чути ці аромати, вони не були надто шипрові або грубі. Не було неприємної солодкості та інших відштовхуючих нот. На вулиці, на свіжому повітрі, аромати дуже приємно розкрився, та до деревних додався ще морозний вітерець.

Звучання було дуже приємне з м'яким стильним шлейфом, що ще раз доводить, що і в масмаркеті можна знайти гідний парфум на кожен день і для жінок, і для чоловіків. Адже парфуми від Avon використовуємо і ми з мамою. Пробуємо новинки, та маємо своїх любимчиків.

Не бійтеся знайомитися з новими ароматами та брендами. Бажаю всім вдалих покупок, до нових зустрічей у нових дописах!

Чоловічі парфуми від AVON та ORIFLAME: гідний аромат за доступну ціну!
Чоловічі парфуми від AVON та ORIFLAME: гідний аромат за доступну ціну!