Vik_Sem

Зігріваючий бальзам Shelly Professional Care Foot Balm

Всім привіт, і в мене завжди мерзнуть ноги. Як і у більшості дівчат та жінок. Вас це дратує? Мене також.

Дуже зручно, що є міні формат, зручно протестувати та брати з собою.

Органолептика зігріваючого крему для ніг:

Колір крему трохи молочний, без домішок.

Текстура крему легка, повітряна консистенція, трохи збита, при цьому крем має середню щільність, на шкірі легко розподіляється.

Запах крему: пахне імбиром та корицею як і заявлено на пакуванні. Дуже приємний, я навіть сказала б - затишний. Якраз намазати ноги кремом, надіти теплі шкарпетки, залізти під ковдру, заздалегідь наливши собі гарячий чай…ммм

У мене суха шкіра ніг, крем потрібний щодня, інакше відчувається нестача живлення та зволоження, можуть бути і лущення.

Що чекаю від крему для ніг:

• зволоження та харчування
  • відновлення
  • пом'якшення
  • усунення сухості та стягнутості

Застосування:

Крем краще використовувати на суху і чисту шкіру, можна попередньо зробити пілінг, так крем краще вбереться і подіє.

Враження. Ефект після застосування:

Нанесення: наношу на суху шкіру стоп, так крем краще і швидше вбирається.

Вбирання: швидке, крем вбирається приблизно за 5 хвилин, без липкості після.

Відчуття після: крем заявлений, як зігріваючий, але я його майже не відчуваю, крем явно не має дії, що зігріває, ну або печінням.

Масаж ніг

Тектура крему дозволяє зробити легкий масаж шкіри ніг; що дозволяє краще вбрати крем в шкіру ніг, а також покращити її якість, так як масаж в цілому сприятливо впливає на шкіру.

Зволоження. Живлення

Зволожує крем непогано, але з дуже сухою шкірою не справляється, таке базове зволоження відразу робить шкіру гладкою, тактильно приємною, стягнутість не відчувається після крему.

Витрата: за рахунок легкої текстури витрата у крему висока, і щоб отримати легкий ефект зігрівання потрібно нанести досить багато крему.

Ефект зігрівання:

Щодо зігрівання, то я наношу його досить густим шаром під шкарпеточки і тоді відчуваю тепло і мені такий спосіб підходить, але заявленого швидкого ефекту він немає.

ПІДСУМОК:

Крем для ніг Зігріваючий бальзам Shelly Professional Care Foot Balm мені сподобався за своїм затишним ароматом та текстурою, але не сподобався за своїм результатом, зігрівальний ефект ніжний та делікатний, потребує допомоги шкарпеток, але як базовий догляд має місце бути.