Легендарний ВВ крем, який стане ідеальним рішенням твоєї осені!
Erborian BB Cream Baby Skin Effect SPF 20
Привіт, красуні ☺️ Сьогодні хочу поділитись з вами відгуком на ВВ крем, який мусить стати вашим осіннім Маст Хевом і ось чому...
Почати хочу з того, що Erborian це французький бренд на туральної косметики. І цей ВВ не лише вирівнює тон шкіри чи перекриває недоліки, а й має доглядові функції. У складі присутні вітамін е, женьшень, камелія, лакриця, хвощ і завдяки цим компонентам шкіра буде зволоженою та заспокоєною 😌
Також одним із плюсів є SPF 20, котрий захищає від дії сонячних променів 🌞 Восени цього має бути цілком достатньо, якщо ви не використовуєте кислоти чи пілінги.
Я маю відтінок "Clair", він чудово підійде власницям світлого та середнього тону шкіри , має легких сірий підтон, том у можна не боятися жовтого фейсу 👀
Мені подобається, як цей ВВ вирівнює тон шкіри і при цьому не провалюється в пори. Саме за рахунок цього і з'являється ефект дитячої шкіри, такої гладенької і м'якенької 👶 Єдине що, він не здатний перекрити великі набряклі прищі, все ж таки це ВВ. А от сліди постакне, чорні точки, веснянки чи навіть маленькі висипи йому під силу 💪
Отже, якщо ви в пошуках якісного ВВ крему, з чудовим складом, зволожуючими компонентами і додатковим захистом - раджу спробувати цей легендарний ВВ 😌 Він зібрав в собі всі властивості, які потребує шкіра восени!
Коментарі (0)