saybeautyk

Joko Blend | Aqua Glow Moisturizing Face Toner

Joko Blend | Aqua Glow Moisturizing Face Toner
Joko Blend | Aqua Glow Moisturizing Face Toner

Недавно я закінчила тонік із серії «Skin detox», який мені дуже сподобався та ідеально підійшов на теплу пору року.

Хто не бачив допис, залишаю посилання - https://club.makeup.com.ua/post/45419/

Тепер же у бренду вийшла нова лінійка і для холодної погоди (разом з якою прийшла і додатково сухість шкіри). Лінійка Aqua Glow містить гіалуронову кислоту та направлена на глибоке, якісне зволоження шкіри.

Тонер представлений у коробці, а сама пляшка - з білого щільного пластику, в кольоровій гаммі, притаманній даній лінійці (ніжно-голубого кольору).

Обʼєм 150 мл, такий самий, як у його побратима із серії Skin Detox.

Кришка фліп-топ, через яку легко дозується тонер. Я наношу його переважно ватним диском чи пафом, бо не люблю наносити тоніки руками.

Даний тонер має консистенцію, трохи щільнішу за воду, вона щось середнє між рідиною та гелем.

Це дійсно справжній тонер, він чудово підійде для тих, хто любить нашаровується засоби один на один, але я до цієї категорії не відношусь. Легко наноситься як руками, так і ватним диском (але з диском, звичайно, витрата буде більшою).

Склад мені дуже сподобався і він направлений на ультразволоження шкіри, яке потрібно будь-якому типу (від сухої до жирної).

🩵Пантенол (Panthenol) – провітамін B5, має зволожувальні та заспокійливі властивості, сприяє загоєнню шкіри.

🩵Аллантоїн (Allantoin) – заспокоює шкіру, сприяє регенерації та зволоженню.

🩵Натрій гіалуронат (Sodium Hyaluronate) – форма гіалуронової кислоти, забезпечує глибоке зволоження шкіри.

🩵Натрій PCA (Sodium PCA) – сіль ГК, який підтримує водний баланс шкіри.

🩵Фосфоліпіди (Phospholipids) та сфінголіпіди (Sphingolipids) – сприяють відновленню ліпідного бар’єру шкіри.

🩵Амінокислоти (Аргінін, Гліцин, Аланін, тощо) – підтримують природний зволожувальний фактор (NMF) шкіри, сприяють її живленню і регенерації.

Тонер НЕ МІСТИТЬ мікропластику, мінеральної олії та інших потенційних комедогенів, тож навіть для моєї проблемної шкіри чудово підійшов.

Засіб дає дуже гарне зволоження, я використовую його у ранковій рутині (ввечері на цьому етапі застосовую саліциловий тонік від Re.Care).

Так як він містить у складі гіалуронку, то важливо наносити тонер на волог обличчя (бажано ще й у вологому приміщенні) і одразу ж закривати сироваткою/кремом - тоді ефект зволоження буде максимальним. Але зізнаюсь чесно, що іноді я наношу його і в соло, а моїй шкірі все одно комфортно. Так, вона все одно потребує крему після, але критичної стянутості все одно немає.

За майже місяць тестування цього засобу у ранковій рутині жодних нарікань на нього я не маю - чергова вдала новинка від бренду, яку з задоволенням буду використовувати до пустої баночки. Рекомендую 🩵