SomovaFM

BEAUTY CREAM: нашумівший у TikTok кушон

BEAUTY CREAM: нашумівший у TikTok кушон
BEAUTY CREAM: нашумівший у TikTok кушон

Придбала, по класиці жанру, на китайській платформі, бо в нас він у два рази дорожчий. Я краще почекаю, навіщо переплачувати 😁

Нарешті прийшла до мене моя довгоочікувана коробочка. Гарна зовні, яскрава та зручна, без зовнішньої упаковки. Має легкий приємний аромат якогось кремчику. Спонж був в окремому мішечку - чорний, еластичний, м'який та приємний на дотик.

BEAUTY CREAM: нашумівший у TikTok кушон

Після відкриття, верхне покриття в середині з м'якого еластичного матеріалу, на який необхідно надавити спонжем аби набрати невелику кількість кушону.

Спочатку здался мені занадто темним, вже подумала ну буде на літо. А при нанесенні, в принципі, відтінок нормальний але, велике АЛЕ - ніякого ВАУ ефекту не було. Ви можете самі побачити як він дуже чітко підкреслює шелущіння, які не були так помітні без нього; як він забиває пори, через що вони стають ще помітніші. Пробувала наносити у декілька слоїв, на зволожену шкіру - результат той самий, що ви бачите на фото. На сонечку чітко помітні усі впадинки та контури шкіри. Це провал. (мій звичайний bb за 80 грн справляється набагато краще).

На руці усі зморжки стають дуже вираженими з його нанесенням.

Є багато різних пакувань цього кушону та тільки два відтінки: 01 #Natural Color та 02 #Ivory White. Хочу спробувати ще з іншими пакуваннями, бо все ж таки відтінки трохи відрізняються, можливо і якість буде інакша.

В когось був вже досвід з такими кушонами? Цікаво почути вашу думку.