Ідеальне чоловіче комбо
Яке вразить навіть найвибагливіших
Мій чоловік взагалі не був прихильником будь-якої косметики. Гель для душу брав мій, замість вмивачки-звичайне мило. І йому було все ок. До того моменту, поки не придбала йому цю серію.
Найбільше він врадувався тому, що це український виробник. Тож інтерес появився, процес пішов. І тепер він просто в захваті від цих продуктів (мило вже викинула😆).
Спочатку про гель.
Розкажу спочатку те, що сподо мені. Гель не має агресивних ПАР і іншої непотрібної хімії. В складі ніацинамід, алантоїн, бетаїн, колаген, пантенол, центелла. Тож гель не тільки очищає, а й додатково доглядає за шкірою.
В нього дуже класний запах...чоловічий, це чути зразу. Але дуже ніжний і ненавязливий.
Тепер враження чоловіка: гель абсолютно не стягує шкіру. Після вмивання вона добре очищена, але при цьому гладенька і зволожена.
Стильний чоловічий дизайн дуже класно вписується на поличку.
Здається, тут ідеальне все.
Barbers Facial Moisture Cream
Наступним етапом в догляді став крем. Всі креми, які до того були в чоловіка, просто викидалися через закінчення терміну. Одні були зажирні, інші не так пахли. Значно простіше було користуватися моїми 😅.
Цей крем теж швидко зміг посунути прогрес вперед, бо підійшов по всіх параметрах.
В крему дуже легка і приємна текстура, він не липкий і не залишає жирного блиску чи плівки. Запах дуже ніжний.
Ідеально підходить для сухої чи зневодненної шкіри, для чутливої, бо не викликає подразнення.
Гарно заспокоює шкіру після гоління, не викликає жодних побічних реакцій.
Досить швидко поглинається.
Тут теж достатньо корисних речовин в складі: гліцерин, сквалан, центела, олія бабасу, пантенол, алантоїн, вітамін Е. Також містить фосфоліпіди і сфінголіпіди, які підтримують природній барʼєр шкіри. Стан шкіри значно покращився, це видно зразу.
Ця серія дуже сподобалася чоловіку (інколи думаю, що мені Barbers подобається більше ніж йому...бо нарешті мої креми стоять спокійно🙃). Ця косметика не залишить байдужим жодного чоловіка, бо насправді якісна і варта уваги.
Коментарі (0)