lyuba_belllaaa

Свіженька розпаковка замовлення

Свіженька розпаковка замовлення

Зовсім коротенько розповім про косметичні обновки:

Шукала кондиціонер без спецефектів, і без силіконів- і згадала про Insight Energizing Conditioner . Памятаю ці засоби як досить ефективні і недорогі, цікаво спробувати знову після довгої перерви.

Найулюбленіших з недорогих лосьйонів для тіла, Зволожувальне молочко для сухої та дуже сухої шкіри обличчя і тіла CeraVe Moisturising Lotion. Хороший склад, еталонне зволоження яке дійсно триває, і все це у зручному флаконі з помпою і без запаху. Давно не бачу свій улюблений лосьйон кодалі зі знижкою, тому вирішила взяти на зиму цей.

Розпробувала оновлені максимайзери, і взяла новий відтінок Dior Addict Lip Maximizer 038 Rose Nude. Що можу сказати, зі свотчами у діора все дуже погано, бо це звичайнісінький теплий нюд на мене без рожевинки. Трохи розчарована, але хороший догляд і діорівський надзвичайний глянець витягнуть продукт. Не знаю, як я обирала колір 😅ну бувають провали.

Нова спроба освоїти рідкі тіні, Essence Luminous Eye Tint Liquid Eyeshadow, відтінок 01 Dazzling Rose. З першого погляду - класні, сяючі з легким рожевим тоном. Хочу потестити ще з нюдовим мейком, загалом видаються луже класними. Нижче свотч, дуже класне мяке сяяння.

Що новенького цікавого рекомендуєте спробувати ще?

Свіженька розпаковка замовлення